Sandhamnsgatan 63

Gärdet , Stockholm
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

600 - 1 557 m²

Hyra

Tillträde

Omg. el enl. överenskommelse e

Beskrivning

  • Kontor

Möjlighet att hyra ett kontor helt skräddarsytt efter er verksamhet och med vy över Gärdet.

Kontor med gott om ljusinsläpp, fönster i 4 väderstreck och med vy över Gärdesfälten. Ytorna är idag stomrena vilket ger en möjlighet att skapa en unik lokal som är helt skräddarsydd utifrån er verksamhets behov och önskemål. Öppna ytor ger flexibilitet och goda förutsättningar att skapa en modern, ljus och yteffektiv lokal oavsett om man vill sitta rumsindelat, i kontorslandskap eller aktivitetsbaserat. Våningsplanet har tillgång till flera entréer och trapphus vilket ger möjlighet att även dela av en mindre yta från 500 kvm och uppåt. Fastigheten är ett fullservicehus som erbjuder allt från möjlighet att hyra garageplats, mötes- och konferensytor, ett flertal restauranger för ett bra utbud av frukost, lunch och catering, gym i huset, omklädningsrum och dusch med bastu för husets hyresgäster, postservice mm. Här är det enkelt att skapa värde för både företag och medarbetare. Kontakta oss gärna idag för mer info eller en visning på plats.

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Kontor 600 1 557

Ekonomi

Tillträde:

Omg. el enl. överenskommelse e

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Stettin 9

Byggår:

1966

Våningsplan:

1

Planlösning:

Råyta med helt flexibel planlösning som kan skräddarsys utifrån en ny hyresgästs verksamhet och behov.

Teknisk information

Hiss:

Ja

Omgivning

Omgivning/natur:

Läget på Sandhamnsgatan 63 ger ett intryck av lugn med direkt närhet till stora grönområden samtidigt som man är mittemellan Östermalm och Frihamnen med Norra Djurgårdsstaden som expanderar kraftigt. Utsikten från majoriteten av lokalerna över Gärdesfälten ger en unik rymd. Det finns all tänkbar service såväl i huset som i närområdet och det är mycket enkelt att komma ut på en stärkande motionsrunda i det gröna.

Närservice:

I fastigheten finns flera restauranger såsom WKB, Falstaff, Kenko och Carotte som även har en nyöppnad hub i entrén med deli, kaffe och smörgåsar. Gärdets Grill och Steakhouse ligger precis utanför och i intilliggande bostadshus 79&Park finns lunchbistron och caféet Ma Tante. I fastigheten finns gymmet Hälsokällan med fria vikter, konditionsmaskiner och dagliga klasser. Det finns även omklädningsrum och dusch för hyresgäster i huset som inte är kopplade till gymmet. Konferens- och mötesrum i olika storlekar som kan bokas av hyresgäster i fastigheten.

Kommunikationer

Flera busslinjer såsom 1 och 79 passerar och stannar intill fastigheten. Man når även T-Karlaplan och T-Gärdet till fots.
Sandhamnsgatan 63

Om Nordic PM AB

Vi på Nordic PM är konsulter som förvaltar fastigheter och hyr ut lediga lokaler. Vi kan erbjuda såväl kontorslokaler, butikslokaler, restauranglokaler och lagerlokaler, som lokaler för utbildning, vård och omsorg. Vi är fastighetsägarens representant vid uthyrningar och bistår med visningar, offerter, avtalsförhandling och kontraktsskrivning. Vi kan även erbjuda ett flertal omkringtjänster, från projektledning för lokalanpassning till flytt- och städhjälp.

Nordic PM AB

Hästholmsvägen 28

131 30 Nacka

www.nordicpm.se

Fler annonser från Nordic PM AB