MÖLNLYCKE

Favorit Dela

Centralvägen 10

Lokal mitt i centrum.

  • Kategori:

    Kontor

  • Storlek:

    330 m²

  • Hyra:
Mitt på torget i Mölnlycke Centrum finns ett fräscht kontor om ca 330 kvm som är redo för inflytt omgående. Lokalen har flera möjliga entréer, varav den ena via ett eget trapphus. Ytan fördelar sig på öppna landskap, kontor i varierande storlek samt flertalet mötesrum. Ett stort pentry med härlig utsikt över torget som vid behov kan delas av med en vikvägg till ett mötesrum. En perfekt lokal för företaget som vill vara mitt i centrum. Garageplatser finns att hyra i närliggande hus och besöksparkeringar finns det gott om runtomkring. Välkommen på visning!
  • Total yta

    330 m2


Utförande

Byggår:

1970


Omgivning

Omgivning/natur:

Mölnlycke ligger strategiskt mellan Landvetter flygplats och Göteborg med motorvägsförbindelse åt båda hållen. Här hittar du såväl ett utbud av kontor i gamla Mölnlycke fabriker som nybyggda lägenheter och butikslokaler i centrum. Våra lokaler i Mölnlycke Några mil sydost om Göteborg, på vägen ut mot Landvetter flygplats ligger Mölnlycke. Här kan vi erbjuda kontorslokaler i genuin äldre fabriksmiljö. Lokalerna i tidigare Mölnlycke Sytrådsfabriker har byggts om till kontor, modernt men med bibehållen känsla. I Mölnlycke centrum erbjuder vi flera fräscha butikslokaler i våra nybyggda fastigheter. Service och butiker I fabriksområdet finns Friskis & Svettis träningslokal samt en mycket omtyckt lunchrestaurang. En liten bit från fabriksområdet hittar man Mölnlycke centrum med Råda Torg som mittpunkt. Här finns ett komplett utbud av service i form av matbutiker, restauranger, bank, vårdcentral och små specialbutiker med kläder och delikatesser. Kommunikationer Mölnlyckes läge, nära motorvägen mellan Göteborg och Landvetter flygplats, gör att det är enkelt för tillresande med såväl flyg som bil från båda håll. Från Göteborg når man också Landvetter via buss och tåg på mellan 20 och 30 minuter.

Visa hela beskrivningen

Dokument

Kontaktuppgifter

Emma Carlsson

Uthyrare

Emma Carlsson

Emma.Carlsson@wallenstam.se

Marknadsförs av Wallenstam AB
Kungsportsavenyen 2
40184 GÖTEBORG
wallenstam.se
Centralvägen 10

Om Wallenstam AB

Vi erbjuder olika typer av lokaler i attraktiva lägen i Göteborg, Stockholm och Uppsala. Vi anpassar nya lokaler och skräddarsyr helt utifrån hyresgästens verksamhet och önskemål. Vi ser långsiktigt på vår relation och en hjärtefråga för oss är att ge bra service snabbt och att följa och stötta ditt företags utveckling över tiden.

Fler annonser från denna annonsör