Högsbo
| Göteborg

Favorit Dela

Gruvgatan 35

Högt beläget i huset med ljusinsläpp från två väderstreck.

 • Kategori:

  Kontor

 • Tillträde:

  Enligt överenskommelse

 • Storlek:

  771 m²

 • Hyra:
Med bil tar du dig snabbt ut på Dag Hammarskjöldsleden eller Söderleden för smidig åtkomst till resten av staden. Kollektivtrafiken går via knutpunkten Marklandsgatan. Den gemensamma ljusgården går att använda till utställningar och events för hyresgästerna.
 • Total yta

  771 m2


Utförande

Fastighetsbeteckning:

Högsbo 33:5

Våningsplan:

4


Teknisk information

Hiss:

Ja


Omgivning

Omgivning/natur:

Fastigheten gränsar till det vackra naturreservatet Änggårdsbergen. Närbeläget i Högsbo ligger även köpcentret 421 med ett stort utbud av butiker och utbudet av lunchrestauranger i området är stort.

Närservice:

Precis bredvid fastigheten ligger Träningsverkets gym där hyresgäster har rabatt och entrén till Änggårdsbergen. På kort gångavstånd finns flera lunchrestauranger.

Kommunikationer:

Hållplats finns vid JA Wettergrens gata. Linjerna 758 och 82 trafikerar området.


Övrig information

Övrigt:

Colliers erbjuder kostnadsfri hjälp för er som söker ny lokal. Med lång erfarenhet av uthyrning och en tät dialog med fastighetsägarna har vi en bra överblick över de lediga lokaler som finns på marknaden. Det ger oss också en god kännedom om vilka hyresnivåer som råder på marknaden och vilka vakanser som förväntas framöver. Vi tar snabbt fram lokalförslag utifrån era behov och önskemål. Välkommen att kontakta oss!

Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Sofie Johansson

Uthyrare

Sofie Johansson

uthyrninggbg@colliers.se

031- VISA NR 031-743 05 90

+46 VISA NR +46 702 60 46 44

Jennifer Eriksson

Uthyrare

Jennifer Eriksson

uthyrninggbg@colliers.se

+463 VISA NR +46317430096

+467 VISA NR +46730434311

Marknadsförs av Colliers International AB
Nils Ericsonsgatan 17
41103 GÖTEBORG
colliers.se
Gruvgatan 35

Om Colliers International AB

Colliers International är ett av världens största företag inom fastighetsrådgivning. Vi finns i 68 länder och har över 17 000 anställda. I Sverige har vi två kontor som ligger i Stockholm och Göteborg. Här är vi ett 40-tal fastighetsrådgivare som arbetar med att öka lönsamheten för investerare, fastighetsägare och hyresgäster på den kommersiella fastighetsmarknaden. Colliers är specialiserade på kommersiella fastigheter och lokaler inom kontor, handel, industri & logistik samt bostäder. Oavsett marknad arbetar vi integrerat mellan våra tjänsteområden Leasing, Corporate Solutions, Valuation och Capital Markets och erbjuder kompetens med lokalt djup och global bredd.

Fler annonser från denna annonsör