Kungsholmen
| Stockholm

Favorit Dela

Fridhemsgatan 38

Lagerlokal på centrala Kungsholmen.

  • Kategori:

    Lager/Logistik, Övrigt

  • Storlek:

    270 - 636 m²

  • Hyra:
Lagerlokal på centrala Kungsholmen. Egen garageport med ca 2,6 meter i takhöjd och bra arbets- och lagerytor.
  • Total yta

    636 m2

Ytor Min Max Kr/m2/år
Lager/Logistik 270 636

Utförande

Planlösning:

Lokalen som omfattas om ca 270 kvm nås genom garageport från Fridhemsgatan. Garageportens lägsta takhöjd är ca 2,6 meter. En mindre del av lagret har en takhöjd på ca 4 meter, medans majoriteten av arean har en takhöjd på ca 3 meter. I övrigt finns ett pentry, en WC samt en dusch.


Omgivning

Omgivning/natur:

Strategiskt läge på Fridhemsgatan med närhet till det mesta. I området ligger mysiga Kronobergsparken samt Rålambshovsparken. Här är det även nära till både Kungsholms strand och Norr Mälarstrand, perfekt för avkopplande promenader längs med vattnet.

Närservice:

Lokalen har ett centralt läge intill Västermalmsgallerian där all tänkbar service finns. Kring fastigheten finns restauranger, caféer och många butiker.

Kommunikationer:

Smidigt att ta sig till lokalen både med bil och kollektivtrafik. Tunnelbanans gröna och blåa linje, station Fridhemsplan, ligger ett stenkast från lokalen. I området trafikerar många busslinjer.


Övrig information

Övrigt:

Lagerlokalen om ca 270 kvm ligger vägg i vägg med ytterligare en vakant lokal om ca 366 kvm, denna nås genom en separat entré på gatan. De två lokalerna kan hyras tillsammans med en totalarea om ca 636 kvm.


Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

KK

Komfast

info@komfast.se

08-6 VISA NR 08-678 04 00

Marknadsförs av Komfast AB
Birger Jarlsgatan 2
11434 STOCKHOLM
komfast.se
Fridhemsgatan 38