Djäknegatan 31

MALMÖ
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

386 m²

Hyra

Tillträde

Tillträde enl. överenskommelse

Beskrivning

  • Kontor

Modern kontorslokal i city med dubbla entréer och parkerings

Ljus och modern kontorslokal om 386 kvm med direkt tillgång till Hansa Compagniet och Citygaraget. Lokalen är utformad med ett öppet kontorslandskap, pentry, konferensrum och ett antal mindre mötesrum. Allt på bästa cityläge! Välkomna på visning!

Ytor

  • Total yta:

    386 m2

Ekonomi

Tillträde:

Tillträde enl. överenskommelse

Utförande

Våningsplan:

2 av 5

Dokument

Teknisk information

Hiss:

Ja

Omgivning

Omgivning/natur:

Mitt i city ligger fastigheten Spinneriet, ett stenkast från gågatan samt med närhet till allmän service, caféer och restauranger. Fastigheten nås enkelt både med bil och via allmän kommunikation.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Citygaraget ligger i fastigheten.

Närservice:

Tack vare fastighetens centrala läge finns ett stort utbud av butiker, service, hotell och restauranger i direkt anslutning till lokalen.

Kommunikationer

På fem minuters gångavstånd når ni Malmö Centralstation och inom två minuter station Gustaf Adolfs Torg och flygbuss från Studentgatan. Lätt access ut till större trafikleder.
Djäknegatan 31

Om Fastighets AB Balder

Fastighets AB Balder är ett börsnoterat fastighetsbolag som med lokal förankring skall möta olika kundgruppers behov av lokaler och bostäder. Balder skapar värden för kunderna, medarbetarna och samhället genom att träffa och värna om våra kunder, ha korta beslutsvägar samt att noggrant välja kostnadseffektiva förvaltningslösningar. Balder skall vara en långsiktig ägare som baserar verksamheten på stabila kassaflöden och nöjda kunder. Genom att äga och förvalta våra fastigheter under lång tid kan vi nyfiket följa våra hyresgästers utveckling.

Fastighets AB Balder

balder.se

Fler annonser från Fastighets AB Balder