Majorna
| Göteborg

Favorit Dela

Karl Johansgatan 27

Härlig lokal i två plan högst upp i fastigheten med utsikt. Bra ljusinsläpp.

  • Kategori:

    Kontor

  • Storlek:

    600 - 1 300 m²

  • Hyra:
Kontorslokal i fint skick som kan anpassas efter behov. Lokalerna ligger på våning tre och fyra med en interntrappa högst upp i fastigheten. I mitten av plan 3 som nu är markerat som rum 304b, där kommer en interntrappa att gå. En del av lokalen på plan 4 delas med en annan hyresgäst. Utmärkta kommunikationer precis utanför dörren samt gym och butiker i entréplan. Garage i fastigheten med möjlighet att hyra minst sex stycken p-platser.
  • Total yta

    1300 m2

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 600 1 300

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Karl Johansgatan 27

Våningsplan:

4


Omgivning

Omgivning/natur:

Majorna, en spännande stadsdel i västra Göteborg, har gått från att vara ett klassiskt arbetarområde till att bli en viktig kulturell knutpunkt. Idag präglas området, i huvudsak, av kontors- och butiksverksamhet. Vid hamnen finns exempelvis utpräglad kontors- och näringsverksamhet och längsmed Karl Johansgatan och Bangatan finns mängder med hippa småbutiker och spännande restauranger. Området, som är vackert inbäddat mellan Slottsskogen och Göta Älv, har mycket goda allmänna kommunikationer med flertalet buss- och spårvagnslinjer som trafikerar området. Vidare finns även goda möjligheter för den bilburna tack vare områdets närhet till stora leder såväl som till Älvsborgsbron.

Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

RA

Ansvarig mäklare

Robert Atterfelt

robert@lokalisera.se

031 VISA NR 031 - 40 73 30

070 VISA NR 070 - 965 42 63

Marknadsförs av Lokalisera AB
Flöjelbergsgatan 20B
43137 Mölndal
lokalisera.se
Karl Johansgatan 27

Om Lokalisera AB

En kontakt till rätt lokal! Lokalisera förmedlar kommersiella lokaler i Göteborgsregionen och i vårt utbud finner du kontor, lager, butiks och industrilokaler. Som lokalsökande hjälper vi er kostnadsfritt och förutsättningslöst att finna rätt lokal och läge. Få kontroll och översikt i lokalletandet samt få tillgång till unika lokaler genom oss. Tveka inte att kontakta oss redan i ett tidigt skede då vi kan ta fram lämpliga lokalobjekt specifikt utifrån era önskemål och behov. Självklart är vi behjälpliga med rådgivning gällande kontrakt, rutiner kring inflyttning med mera under hela processen. Genom oss får ni snabb återkoppling och personlig service samt spar tid och resurser i ert lokalletande. Ge er verksamhet de bästa förutsättningarna genom en optimal lokallösning.

Fler annonser från denna annonsör