Sickla
| Nacka

Favorit Dela

Sicklastråket 31

Nu byggs första etappen på Nobelberget i Sickla – ett av Stockholms mest spännande områden. Lokal i markplan finns tillgänglig från hösten 2020.

 • Kategori:

  Butik, Kontor

 • Tillträde:

  Enligt överenskommelse

 • Storlek:

  93 m²

 • Hyra:
Bygget av Nobelbergets första bostadskvarter pågår för fullt. 70-talet lägenheter kompletteras med trevliga butikslokaler i markplan och detta är lokal 3, omfattandes 93 kvm. Lokalen har egen entré mot Sicklastråket och stora skyltfönster pryder hela långsidan av fasaden. Vid överlämning kommer wc, pentry, el-central och ventilation att vara färdigt, sedan bestämmer du resten. Rumsindelat eller öppen planlösning, undertak eller synliga installationer, val av belysning och mer därtill. Som hyresgäst här har du full frihet att anpassa lokalen efter just din verksamhet. Nobelberget ligger precis intill Sickla köpkvarter med en mängd Restauranger och butiker samt goda kommunikationer in till centrala Stockholm. I området finns även flertalet kontor, bostäder, restaurang och en förskola.
 • Total yta

  93 m2


Utförande

Fastighetsbeteckning:

Sicklaön 83:40

Planlösning:

Eftersom hyresgästen ansvarar för det sista av färdigställandet är planlösningen flexibel och valfri.


Omgivning

Omgivning/natur:

Nobelberget är idag utkanten av gamla Sickla Industriområde och den del av Sickla som tills helt nyligen har använts för industriändamål. Med sin topografi och på grund av sin användning har området länge hållits stängt och varit otillgängligt för allmänheten. Atrium Ljungberg har i samverkan med många människor inom musik, teater, konst och klubbverksamhet på senare år utvecklat Nobelberget till en av Stockholms mest spännande arenor för kultur och event. Nu ska vi utveckla Nobelberget vidare till en banbrytande stadsdel med både bostäder, kontor och mötesplatser – både genom att bygga nytt och genom att bevara äldre byggnader. Utvecklingen av Nobelberget ger oss möjlighet att koppla samman stadsdelarna Hammarby Sjöstad och Sickla på ett naturligt sätt.

Närservice:

Nobelberget är en del av Sickla Köpkvarter med långt över hundratalet koncept för både vardagsärenden och inspiration. Området lockar besökare med, inte bara traditionell handel och service utan även en unik blandning av kultur, kontor, upplevelser och härlig stämning.

Kommunikationer:

Från Nobelberget tar du dig lika lätt till centrala Stockholm som till skärgården. Det finns flera busslinjer, tvärbana, Saltsjöbanan och flertalet cykelvägar. Framöver kommer tunnelbanans blåa linje till Sickla vilket gör dina resealternativ fler och din restid ännu kortare.


Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Cecilia Carlstedt

Cecilia Carlstedt

cecilia@ccfk.se

073 VISA NR 073 920 10 43

Marknadsförs av Atrium Ljungberg AB (publ)
Box 4200, Smedjegatan 2c
13104 Nacka
al.se
Sicklastråket 31

Om Atrium Ljungberg AB (publ)

Atrium Ljungberg engageras med fördel redan i tidigt skede av flyttprojekt. Vi lägger gärna både tid och energi på att visa hur er verksamhet kan vinna framgång genom att göra välgrundade val av lokalens läge och utformning. Dessutom framtidssäkrar och dokumenterar vi lokalbehovet genom beprövad metodik och rapportform. Atrium Ljungberg är ett fastighetsbolag som utvecklar, förädlar och äger handels- och kontorslokaler på starka delmarknader i Sverige. Vår långsiktighet ger oss möjlighet att vara en långsiktig leverantör av lokaler för alla typer av lokalnyttjare i alla skeden. Genom användandet av egen personal på alla positioner kan vi garantera att våra grundvärderingar långsiktighet, samverkan, pålitlighet och innovativt tänkande genomsyrar alla era kontakter med oss som fastighetsägare.

Fler annonser från denna annonsör