Högsbo/Sisjön
| Västra Frölunda

Favorit Dela

F.O. Petersons Gata 2

Lager med 6,5 m till balk och tillhörande kontor/butik i fastighet med flera yrkesbutiker.

 • Kategori:

  Lager/Logistik

 • Hyra:

  1 100 kr/m²/år. Utöver hyran tillkommer el 55 kr/m² och år, värme 39 kr/m² och år, fastighetsskatt 21 kr/m² och år.

 • Storlek:

  2 300 m²

Höglager med port samt omklädningsrum mitt i södra Högsbo med närhet till större leder. Här finns butik och kontor i två plan, samt port från inhägnad lastgård som delas av flera hyresgäster.
 • Total yta

  2300 m2

Ytor Min Max Kr/m2/år
Lager/Logistik 2 300 1 100

Ekonomi

Utgångshyra kr/m2/år:

1100


Utförande

Fastighetsbeteckning:

Högsbo 20:12

Byggår:

1982


Omgivning

Omgivning/natur:

Hösgbo/Sisjön Högsbo-Sisjön industriområde har vuxit fram till att bli Nordens största företagsområde med drygt 1000 företag. Högsbo-Sisjön industriområde ligger i sydvästra Göteborg inte lågt från Frölunda torg och Mölndals centrum. Det centrala läget och närhet till stora trafikleder har gjort området mycket attraktivt för företag i olika branscher. Hösgbo/Sisjön Högsbo-Sisjön handelsområde har vuxit fram till att bli Nordens största företagsområde med drygt 1000 företag. Högsbo-Sisjön handelsområde ligger i sydvästra Göteborg inte lågt från Frölunda torg och Mölndals centrum. Det centrala läget och närhet till stora trafikleder har gjort området mycket attraktivt för företag i olika branscher.

Närservice:

Fastigheten ligger i södra Högsbo och här är serviceutbudet stort. I området finns dagligvaruhandel, köpcentrum, restauranger och gym. Serviceutbudet ökar kontinuerligt allt eftersom området bebyggs med bostäder, kontor och handel.

Kommunikationer:

Kommunikationen från F.O. Petersons Gata 2 är mycket god. Från fastigheten kommer du snabbt och lätt ut på Dag Hammarskköldsleden. Den kollektiva kommunikationeny är också bra, precis utanför fastigheten finns en busshållsplats. Därifrån går buss nr 82 samt buss nr 758. Dessa bussar går med ca 30 minuters mellanrum till centralstationen. Radiomotet ligger 3 min promenad från fastigheten, därifrån går expressbussar som tar 16 min utan byte till Göteborgs centralstation.

Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Kicki Grönlund

Uthyrare

Kicki Grönlund

kicki.gronlund@kungsleden.se

031- VISA NR 031-755 56 44

Marknadsförs av Kungsleden AB (publ)
Box 11284
40426 GÖTEBORG
kungsleden.se
F.O. Petersons Gata 2

Om Kungsleden AB (publ)

Kungsleden är ett börsnoterat fastighetsbolag verksamt i Sverige med inriktning på att aktivt äga, förvalta och utveckla kommersiella fastigheter i tillväxtregioner. Vi erbjuder tillgängliga och ändamålsenliga lokaler i rätt lägen och till rätt pris för kontor, industri/lager samt handel. Våra förvaltare och uthyrare finns baserade vid något av våra sju lokalkontor där de i nära dialog med hyresgästerna arbetar för att säkerställa bra, trygga och flexibla lokaler. Vårt bestånd består idag av drygt 300 fastigheter lokaliserade i Storstockholm, Storgöteborg, Mälardalen och sydvästra Sverige samt ett antal tillväxtorter i övriga Sverige. Genom att förstå den lokala marknaden samt att inom vissa områden samla beståndet i kluster, har vi möjlighet att möta hyresgästernas behov men även snabbt erbjuda nya lösningar när lokalbehoven ändras.

Fler annonser från denna annonsör