Centrum
| FALUN

Favorit Dela

Stigaregatan 7B

Mycket fin och ljus kontorslokal med den gamla charmen bevarad på Stigaregatan 7 i centrala Falun.

  • Kategori:

    Kontor

  • Storlek:

    186 m²

  • Hyra:
Mycket fin och ljus kontorslokal med den gamla charmen bevarad i fastigheten Teatern 6 Münnichska Palatset på Stigaregatan 7, Falun. Trevliga och funktionella lokaler om 186 kvm i bottenplan med cellkontor. Hyresnivå vid förfrågan. Bra läge med gångavstånd till centrum. En mycket fin lokal där mycket av den gamla charmen är bevarad. Stora fönster ger en ljus och härlig arbetsmiljö. Pentry, wc. P-plats finns på gården.
  • Total yta

    186 m2


Utförande

Våningsplan:

1


Omgivning

Omgivning/natur:

Falun är en anrik, pulserande stad där det finns en gemytlig harmoni mellan gammalt och nytt, traditionellt och nyskapande, bredd och spetskompetens. Stadens historia är starkt kopplad till gruvdriften med Falu koppargruva och finns även med på UNESCO:s världsarvslista. Falun har ett blomstrande näringsliv med en bas av exportinriktade storföretag, mellanstora verkstadsföretag, företag inom den grafiska industrin och ett växande antal tjänsteföretag. Här finns även Högskolan i Dalarna.

Närservice:

I närområdet finns gott om bostäder, Västra skolan, Dalarnas Museum och Egnellska huset. Närhet till Gruvområdet.

Kommunikationer:

Ca 5 min gångavstånd till centrum där det finns buss, tåg och all tänkbar service. Goda parkeringsmöjligheter.


Övrig information

Övrigt:

Fastigheten är en vacker sekelskiftesbyggnad centralt belägen i kvarteret Teatern som fått sitt namn från Falu gamla teater som låg här tidigare. I folkmun är den även benämnd Münnichska palatset efter en framgångsrik handelsman.


Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Stefan Carlsson

Stefan Carlsson

stefan.carlsson@dios.se

+46 VISA NR +46 10 470 97 52

Marknadsförs av Diös Fastigheter AB
Falugatan 2
79171 Falun
dios.se
Stigaregatan 7B

Om Diös Fastigheter AB

Med ca 370 fastigheter, en uthyrningsbar yta om ca 1 500 000 kvm och ett marknadsvärde som uppgår till ca 11,7 Mdr är Diös norra Sveriges största privata fastighetsbolag. Vår marknad sträcker sig från Borlänge i söder till Luleå i norr. Diös Huvudkontor ligger i Östersund, och Diös aktie är noterad på Nasdaq OMX Nordiska Börs Stockholm, lista Mid Cap.

Fler annonser från denna annonsör