Västra Frölunda

Favorit Dela

Britta Sahlgrens gata 8 A-D

Lager med tillhörande kontor mitt i Högsbo.

 • Kategori:

  Lager/Logistik

 • Hyra:

  1 000 kr/m²/år. Utöver hyran tillkommer el 54 kr/m² och år, värme 48 kr/m² och år, fastighetsskatt 17 kr/m² och år.

 • Storlek:

  815 m²

Ledig lokal i markplan med kontor, konferensrum, pentry, lager, omklädningsrum och port mitt i Högsbo. Parkering finns i anslutning till lokalen.
 • Total yta

  815 m2

Ytor Min Max Kr/m2/år
Lager/Logistik 815 1 000

Ekonomi

Utgångshyra kr/m2/år:

1000


Utförande

Fastighetsbeteckning:

Högsbo 10:17


Omgivning

Omgivning/natur:

Hösgbo/Sisjön Högsbo-Sisjön handelsområde har vuxit fram till att bli Nordens största företagsområde med drygt 1000 företag. Högsbo-Sisjön industriområde ligger i sydvästra Göteborg inte lågt från Frölunda torg och Mölndals centrum. Det centrala läget och närhet till stora trafikleder har gjort området mycket attraktivt för företag i olika branscher.

Närservice:

Fastigheten ligger i Högsbo handelsområde och här är serviceutbudet stort. I området finns dagligvaruhandel, köpcentrum, restauranger och gym.

Kommunikationer:

Kommunikationen från Britta Sahlgrens gata 8 är mycket god. Från fastigheten kommer du snabbt och lätt ut på Dag Hammarskköldsleden. Den kollektiva kommunikationen är också bra, precis utanför fastigheten finns en busshållsplats. Därifrån går buss nr 82 samt buss nr 758 mot Marklandsgatan med spårbunden trafik samt Järnbrotts knytpunkt.

Visa hela beskrivningen

Dokument

Kontaktuppgifter

Kicki Grönlund

Uthyrare

Kicki Grönlund

kicki.gronlund@kungsleden.se

031- VISA NR 031-755 56 44

Marknadsförs av Kungsleden AB (publ)
Box 11284
40426 GÖTEBORG
kungsleden.se
Britta Sahlgrens gata 8 A-D

Om Kungsleden AB (publ)

Kungsleden är ett börsnoterat fastighetsbolag verksamt i Sverige med inriktning på att aktivt äga, förvalta och utveckla kommersiella fastigheter i tillväxtregioner. Vi erbjuder tillgängliga och ändamålsenliga lokaler i rätt lägen och till rätt pris för kontor, industri/lager samt handel. Våra förvaltare och uthyrare finns baserade vid något av våra sju lokalkontor där de i nära dialog med hyresgästerna arbetar för att säkerställa bra, trygga och flexibla lokaler. Vårt bestånd består idag av drygt 300 fastigheter lokaliserade i Storstockholm, Storgöteborg, Mälardalen och sydvästra Sverige samt ett antal tillväxtorter i övriga Sverige. Genom att förstå den lokala marknaden samt att inom vissa områden samla beståndet i kluster, har vi möjlighet att möta hyresgästernas behov men även snabbt erbjuda nya lösningar när lokalbehoven ändras.

Fler annonser från denna annonsör