Lergöksgatan 12

Västra Frölunda , Västra Frölunda
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

310 - 2 280 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor

310 - 2 280 kvm kontor i tre plan som anpassas enligt era behov.

Här finns möjlighet på att få antingen ett eget kontorshus i totalt 2 280 kvm eller så kan lokalen delas från ca. 310kvm. Lokalen är fördelad över tre våningsplan med egen entré och trappuppgång med hiss. Hela lokalen är ljus med fönster åt flera håll. Lokalen anpassas efter era behov och önskemål.

Övrig information

Övrigt:

Dags att flytta? Spara tid på att leta efter rätt objekt - kontakta oss direkt och beskriv vad du söker så presenterar vi de objekt som matchar dina behov. Vi har full översikt över lediga lokaler för kontor, lager/logistik och retail. Du hittar många objekt här men alla ligger inte online så kontakta oss för en komplett bild. Vi delar gärna med oss av vår erfarenhet och kunskap om hela processen, från att hitta objekt till att färdigställa och flytta in. CBRE är världens största fastighetsrådgivare med kontor i bland annat Göteborg, Stockholm och Malmö. Med fler än 400 kontor i över 60 länder hjälper vi dig oavsett om du är fastighetsägare, lokalanvändare eller investerare till en bra affär med hjälp av våra lokala eller globala rådgivare.

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Kontor 310 2 280

Teknisk information

Hiss:

Ja

Omgivning

Omgivning/natur:

Nära service på Frölunda Torg och samtidigt med närhet till både havet och naturområden. Nära till busshållplats med bussar som tar dig till Göteborgs centrum på ca 20 min.

Närservice:

Lokalen ligger med gångsavstånd till Frölunda Torg med all tänkbar service.

Kommunikationer

Fastigheten ligger i anslutning till Västerleden och med god kommunikation både med bil och kollektivtrafik.
Lergöksgatan 12