Botkyrka
| Tumba

Favorit Dela

Gustaf de Lavals väg 10

Unik möjlighet!

  • Kategori:

    Kontor

  • Storlek:

    395 m²

  • Hyra:
Fastigheten på Gustaf de Lavals Väg 10 består av åtta byggnader, huvudsakligen kontor men också lager/industri samt skola och restaurang. Fastigheten, som är uppförd år 1960, har delvis renoverats under 2004-2005 och är i gott skick. Fastigheten ligger 5 minuters gångväg från Tumba Station som är en knutpunkt för kollektivtrafiken i södra Stockholm. Med pendeltåg tar det 25 minuter till Stockholm C. Ett stenkast från fastigheter ligger även Tumba Centrum där det finns service som butiker, restauranger, bank och apotek. Intill fastigheten finns mycket goda parkeringsytor.
  • Total yta

    395 m2


Omgivning

Omgivning/natur:

Här får ni närheten till både naturen och centrum. Anlagda gång- och cykelvägar öppnar upp fantastiska möjligheter för lunchmotion och promenadmöten. Lite längre bort i kommunen finns fantastiska naturreservat, motions- och skidspår, sjöar och parker.

Företag i närheten:

Alfa Laval, Delaval, Botkyrka Kommun, Kunskapsskolan

Parkeringsmöjligheter/garage:

Här är det enkelt att hitta parkeringsplats för besökande gäster. Det finns även möjlighet för företag att hyra ett antal egna parkeringsplatser.

Närservice:

Helt intill på promenadavstånd finns hela Tumba Centrum med mycket stort utbud av alla typer av service, butiker och restauranger.

Kommunikationer:

Med buss och pendeltåg: Utmärkta bussförbindelser som stannar ett stenkast bort från fastigheten. Här kan man enkelt ta sigtill Tumba station, Fruängen, Rönninge, Huddinge med flera. Man kan även gå på 10 minuter till Tumba station där ytterligare bussförbindelser finns samt pendeltåget som tar er till Stockholm City på 25 minuter och Södertälje på 20 minuter. Med bil:Fastigheten är mycket lättillgänglig med bil via både Huddingevägen och Hågelbyleden.


Visa hela beskrivningen

Planlösning

Kontaktuppgifter

Vane Kostovski

Förvaltare

Vane Kostovski

vane.kostovski@profi.se

072- VISA NR 072-397 17 07

072- VISA NR 072-397 17 07

Marknadsförs av Profi Fastigheter
Lästmakargatan 20
11144 Stockholm
profi.se
Gustaf de Lavals väg 10

Om Profi Fastigheter

Profi Fastigheter driver aktiv förvaltning och utveckling av kommersiella fastigheter med fokus på Storstockholm. Fastighetsbeståndet omfattar cirka 500 000 kvm kommersiella lokaler. Vi verkar för en positiv utveckling av de områden där vi engagerar oss. Det innebär samarbete och nära dialog med hyresgäster, kommuner, bostadsutvecklare och andra aktörer som är engagerade i samhällsutvecklingen.

Fler annonser från denna annonsör