Partille
| Jonsered

Favorit Dela

Fabriksstråket 3

Ca. 440kvm kontor i en av Västsveriges vackraste arbetsmiljöer, JONSEREDS FABRIKER.

 • Kategori:

  Kontor

 • Tillträde:

  Enligt överenskommelse

 • Storlek:

  440 m²

 • Hyra:
En trevlig, smakfullt renoverat 440kvm lokal med egen terrass i en unik miljö i Jonsereds Fabriker. Bara tio minuters resväg från Göteborgs centrum, finner ni en av Västsveriges vackraste arbetsmiljöer, Jonsereds Fabriker. Fabriken, som byggdes för segeldukstillverkning år 1833, är idag en spännande miljö där vi har äran att blanda tv- och filmbranschen med bland annat bryggeri och företag inom design, medicinteknik och fiske. Fabriken, med skogen och Säveån som närmaste grannar, är en kreativ och lugn arbetsmiljö. Här finns modernt designade kontors-, lager- och produktionslokaler med tydliga kopplingar till fastighetens industriella arv.
 • Total yta

  440 m2


Utförande

Renoveringsår:

2018

Våningsplan:

2


Omgivning

Omgivning/natur:

Vacker med Säveån ringlandes genom fabriksområdet.

Närservice:

Restauranger, hotell, café.

Kommunikationer:

Pendeltågstationen ligger endast 50 m från fastigheten. Tågen går var 30:onde minut, varje kvart under rusningstid, från kl. 05 på morgonen till 00:40 på nätterna. Resan till Göteborg C tar 12 minuter. Busshållplats, med busslinjerna GUL Express och 519, ligger 100 m från fastigheten. Bil från centrala Göteborg tar ca. 8 minuter via E20. Närhet till Partille, Lerum och Göteborg.


Övrig information

Övrigt:

Dags att flytta? Spara tid på att leta efter rätt objekt - kontakta oss direkt och beskriv vad du söker så presenterar vi de objekt som matchar dina behov. Vi har full översikt över lediga lokaler för kontor, lager/logistik och retail. Du hittar många objekt här men alla ligger inte online så kontakta oss för en komplett bild. Vi delar gärna med oss av vår erfarenhet och kunskap om hela processen, från att hitta objekt till att färdigställa och flytta in. CBRE är världens största fastighetsrådgivare med kontor i bland annat Göteborg, Stockholm och Malmö. Med fler än 400 kontor i över 60 länder hjälper vi dig oavsett om du är fastighetsägare, lokalanvändare eller investerare till en bra affär med hjälp av våra lokala eller globala rådgivare.

Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Michaela Capkova

Michaela Capkova

michaela.capkova@cbre.com

0768 VISA NR 0768-94 45 46

0768 VISA NR 0768-94 45 46

Marknadsförs av CBRE
Lilla Nygatan 2
41109 Göteborg
cbre.se
Fabriksstråket 3