Malaxgatan 1

Kista
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

10 300 m²

Hyra

Tillträde

Enligt överenskommelse

Beskrivning

  • Industri/Verkstad
  • Lager/Logistik
  • Kontor

Nu ges möjlighet att hyra en hel fastighet med goda parkeringsmöjligheter!

Nu ges det möjlighet att hyra en hel fastighet i ett attraktivt läge i Akalla. Byggnaden Består av 3500 kvm kontor, 3800 kvm lager och 3000 kvm parkeringsgarage med upp till 200 parkeringsplatser. Lagret har en god takhöjd mellan 4 och 9 meter. Lagerdelen har goda in och utlastningsmöjligheter med tre portar och en rejäl inhägnad gårdsyta som även kan fungera som parkering. Kontoret är beläget på tre plan och har för närvarande en rumsindelad planlösning. Lokalerna kommer att skräddarsys tillsammans med ny hyresgäst. Entrépartiet är väl tilltaget och i bottenplan finns det goda möjligheter att ha exempelvis ett showroom eller en mer publik verksamhet. - Fantastiskt läge - Goda skyltmöjligheter - Gott om parkering i garage - Skräddarsys efter behov Välkommen på en fysisk visning eller genom FaceTime!

Ytor

  • Total yta:

    10300 m2

Ekonomi

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Raseborg 1

Byggår:

1991

Omgivning

Omgivning/natur:

Fastigheten ligger nordväst om Kista i Akalla verksamhetsområde med närheten till motorväg E4. Byggnaden uppfördes 1991 för Schneidler-koncernens egen verksamhet. I området finns idag bl.a. Upplands Motor, Hedin Bil, Microsofts Sverigekontor, Elgigantens huvudkontor, K-Rautas huvudkontor och Loomis etablerade.

Kommunikationer

Fastigheten ligger i nära anslutning till både E4 samt E18. Till Arlanda flygplats tar du dig med bil på ca 20 minuter. Närmaste tunnelbanestation är Akalla några minuters promenad från fastigheten, och området trafikeras av flera busslinjer.
Malaxgatan 1