Centrum
| Malmö

Favorit Dela

Neptunigatan 2

Vid Malmö Centralstation finns denna lediga lokal om 252 kvm, lämplig som kontor, butik eller showroom.

  • Kategori:

    Butik, Kontor

  • Storlek:

    252 m²

  • Hyra:
I byggnaden 'Glasvasen' precis bakom Malmö Centralstation finns nu denna lediga lokal. 252 kvm i bottenplan med stora fönsterpartier, hög takhöjd och passar sig lämplig som kontor, butik eller showroom. Ett toppenläge för den som vill synas eftersom här dagligen är ett stort flöde av gående, cyklister och bilar. Planskissen är endast ett exempel – det finns möjlighet att påverka efter era önskemål.
  • Total yta

    252 m2


Omgivning

Omgivning/natur:

Närheten till Centralstationen, som det senaste åren har genomgått en fantastisk förvandling till internationellt resecentrum med stort utbud av restauranger och service, skapar ett mycket bra läge för kontorsbyggnaden. Här finns ett flertal restauranger, apotek, Coop, gym mm.

Kommunikationer:

Som granne med Centralstationen har du alltid bussar och tåg nära tillhands. Bussar som tar dig inom Malmö, till angränsande kommuner och tåg inom Sverige och till Danmark.

Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Sanna Ljungström

Sanna Ljungström

sanna.ljungstrom@relier.se

0705 VISA NR 0705-675746

Marknadsförs av Relier - Real Estate Advisor
Gråbrödersgatan 2
21121 Malmö
relier.se
Neptunigatan 2

Om Relier - Real Estate Advisor

Vi erbjuder tjänster inom lokal- och fastighetsförmedling av kommersiella lokaler och fastigheter. Vi har verksamhet i Stockholm, Göteborg, Malmö samt Helsingborg och är en av Sveriges största lokalförmedlare. Med lokalkännedom om olika marknader har vi en unik kunskap om regionala marknaden och kan hyra ut lokaler och sälja kommersiella fastigheter. Vi kan också kostnadsfritt söka lokaler åt lokalsökande företag eller göra marknadsbedömning inför försäljning. Kontakta oss så kan vi presentera våra tjänster och vad vi kan göra för er!

Fler annonser från denna annonsör