SKÄRHOLMEN

Favorit Dela

Ekholmsvägen 23

Fint kontor med uteplats.

  • Kategori:

    Kontor

  • Storlek:

    125 m²

  • Hyra:
Välkommen till denna ljusa, fina kontorslokal om 125 kvm. Planlösningen består av ett öppet kontorslandskap och ett konferensrum. I direkt anslutning till lokalen finns en uteplats där du kan njut av en kopp kaffe tillsammans med kollegorna. Hit finns det goda kommunikationerna med närhet till t-bana och buss.
  • Total yta

    125 m2


Omgivning

Omgivning/natur:

Skärholmens Centrum, som ligger bara runt hörnet av fastigheten , bytte i samband med sitt 40-årsfirande 2008 namn till SKHLM-The Capital of Shopping. Vilket har satt nivån för området. Där finner du all service du kan tänka dig! Ett brett utbud av service, restauranger och shopping. På andra sidan E4:an ligger hela Kungens Kurva med bland annat världens största IKEA-varuhus. Tillsammans utgör regionen den största för shopping i Stockholmsområdet.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Här finns det parkeringsplatser att hyra. Är du intresserad, kontakta Q-Park på telefon 0771 96 90 00. För mer information kan du kontakta fastighetens Biträdande förvaltare.

Kommunikationer:

På några minuter promenerar du till tunnelbanestationen Skärholmen. Du kan gå genom SKHLM-gallerian och ha tak över huvudet nästan hela vägen till tunnelbanan. Till centralen tar det inte mer än 20 minuter med tunnelbanans röda linje. Utanför fastigheten går även bussar mot Huddinge. Med bil tar man sig lätt till och från fastigheten via E4/E20. Parkering finns att hyra utanför eller i våra garage som tillhör fastigheten.


Övrig information

Övrigt:

Ha en vårpicknick på den gröna gräsmattan. Byggnaden ligger i souterräng och på baksidan finns en egen inhägnad grön gräsmatta. En kontorsbyggnad i två plan där det även finns lager och showroom i bottenplan.


Visa hela beskrivningen

Planlösning

Kontaktuppgifter

Mia Idre

Mia Idre

mia.idre@castellum.se

+468 VISA NR +4686023357

Marknadsförs av Castellum
castellum.se
Ekholmsvägen 23

Om Castellum

Castellum är ett av de största börsnoterade fastighetsbolagen i Sverige. Genom en kundnära organisation med god kännedom om de lokala marknaderna äger och förvaltar vi fastigheter som utgörs av lokaler för kontor/butik och lager/industri. Castellum finns i de här tillväxtregionerna: Stockholm-Norr: Stockholm, Solna, Sundbyberg, Sollentuna, Huddinge, Järfälla, Nacka, Sigtuna, Upplands Väsby, Botkyrka, Haninge, Upplands Bro, Uppsala och Gävle. Väst: Göteborg, Mölndal, Borås, Kungsbacka och Halmstad. Öresund: Malmö, Lund, Helsingborg och Köpenhamn. Mitt: Örebro, Västerås, Norrköping, Linköping, Jönköping och Växjö.

Fler annonser från denna annonsör