BROMMA

Favorit Dela

Voltavägen 13

Kontorplats i eget rum.

 • Kategori:

  Kontor

 • Tillträde:

  Tillträde enl. överenskommelse

 • Storlek:

  12 - 30 m²

 • Hyra:
Just nu har vi en möjlighet att erbjuda mindre cellkontor där du erbjuds ett enkelt möblerat rum där du kan sitta ensam. Vi erbjuder kontorsplats med tillhörande kontorsinventarier som gör det möjligt att arbeta. I hyran ingår parkering i direkt anslutning till ditt nya kontor. Möjligheter finns till daglig leverans av lunchmat till byggnaden via externt matföretag. Cellkontoret hyrs löpande månadsvis och avtalsvillkoren är förmånliga. Vänligen ring någon av oss på telefonnummer nedan så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig. Eller fyll i en intresseanmälan så kontaktar vi dig. Max Hultin 08-508 837 26 Joakim Signäs 08-508 838 11
 • Total yta

  30 m2

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 12 30

Teknisk information

Hiss:

Ja


Omgivning

Omgivning/natur:

Fastigheten är belägen i Ulvsunda industriområde. Nära till Bällstaviken med dess trevliga båtklubb, Bromma Blocks och Bromma flygplats.

Närservice:

Ett flertal resturanger ligger inom gångavstånd. Närhet till Bromma Stormarknad med ett brett serviceutbud av ett antal butiker. Hotell med konferensanläggning ligger i fastigheten bredvid.

Kommunikationer:

Bra tillgänglighet med bil, närhet till Huvustaleden och Ulvsundaleden. Bussar mot Solna C, Alvik, Sundbyberg och Brommaplan trafikerar hela området. Tvärbana utanför fastigheten.

Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

MH

Förvaltare

Max Hultin

leads.stockholm@balder.se

08-5 VISA NR 08-50883726

Marknadsförs av Fastighets AB Balder
balder.se
Voltavägen 13

Om Fastighets AB Balder

Fastighets AB Balder är ett börsnoterat fastighetsbolag som med lokal förankring skall möta olika kundgruppers behov av lokaler och bostäder. Balder skapar värden för kunderna, medarbetarna och samhället genom att träffa och värna om våra kunder, ha korta beslutsvägar samt att noggrant välja kostnadseffektiva förvaltningslösningar. Balder skall vara en långsiktig ägare som baserar verksamheten på stabila kassaflöden och nöjda kunder. Genom att äga och förvalta våra fastigheter under lång tid kan vi nyfiket följa våra hyresgästers utveckling.

Fler annonser från denna annonsör