Kista
| Kista

Favorit Dela

Torshamnsgatan 10-12

Tre byggnader med totalt 9449 m2 uthyrningsbar yta över 3-11 lokaler.

  • Kategori:

    Butik, Industri/Verkstad, Lager/Logistik, Kontor, Övrigt

  • Storlek:

    9 449 m²

  • Hyra:
Är ni ett företag som fokuserar på 'Last Mile' eller en e-commerce med logistikbehov? Eller kanske önskar ni ett huduvdkontor med lager och egen proffsbutik? Genom SH1 i Kista kan vi erbjuda möjligheten att förhyra en unik kombination av lager/logistik, kontor, industrier/verkstäder och proffsbutik. Lokalerna är delbara från 550 m2 och uppåt. Även parkeringsgarage och en gemensam utomhuslounge finns som en del av fastigheten. Hybridfastigheter är byggnader och kvarter där sammansättningen av olika funktioner tillsammans med Sagax serviceerbjudande ger oss möjligheten att enklare fördefiniera olika typer av hyresgäster. Resultatet blir fastigheter med ett tydligt syfte åt en specifik kombination av företag och verksamheter och de fördelaktiga synergier som miljön och communityn ger. Fastigheten färdigställs 2021.
  • Total yta

    9449 m2


Utförande

Fastighetsbeteckning:

Vitå 1

Renoveringsår:

2021

Planlösning:

Flexibla ytor som kan anpassas i samråd med hyresgäst.


Teknisk information

Takhöjd:

3,3 m

Lokalen kan nås via:

- lastbil - långtradare

Hiss:

Ja


Omgivning

Omgivning/natur:

Inom närområdet finns ett flertal välrenommerade yrkesbutiker samt servicebolag. I området finns det även gott om parkeringsplatser för kunder och personal. Fastigheten är belägen centralt i Kista längs med Torshamnsgatan och med närhet till bl.a. Kistamässan samt Kista Galleria.

Närservice:

Kista Galleria och Kistamässan ligger inom gångavstånd. I Kista Galleria hittar du lite mer av allt. 180 butiker och restauranger, Nordic Wellness, och O´Learys Bowling & Gokart till exempel. Utöver detta finns ett gediget serviceutbud med post, BVC, vårdcentral, tandläkare och mycket mer.

Kommunikationer:

Kista ligger granne med både E4:an och E18. Kista är en knytpunkt för allmänna kommunikationer. Bra allmänna kommunikationer med promenadavstånd till tunnelbanans blå linje och pendeltåg. Bussar trafikerar längs med Torshamnsgatan. Optimalt läge för den bilburne med närhet till både Arlanda och Stockholm City. Tvärbanan kommer 2021.

Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

PM

philip.matseus@sagax.se

Philip Matseus

philip.matseus@sagax.se

0735 VISA NR 0735666048

Marknadsförs av AB Sagax
Engelbrektsplan 1
11434 Stockholm
sagax.se
Torshamnsgatan 10-12

Om AB Sagax

AB Sagax är ett fastighetsbolag med affärsidé att investera i kommersiella fastigheter främst inom segmentet lager och lätt industri. Sagax fastighetsinnehav per 31 december 2019 uppgick till 3 022 000 kvadratmeter fördelat på 553 fastigheter. AB Sagax (publ) är noterat på Nasdaq Stockholm, Large Cap.

Fler annonser från denna annonsör