Librobäck
| Uppsala

Favorit Dela

Edsbrogatan 1 A

 • Kategori:

  Butik, Lager/Logistik, Kontor

 • Hyra:

  1 200 kr/m²/år. Tillkommer

 • Storlek:

  540 m²

Librobäcks bästa affärsläge intill Bärbyleden och Börjegatan. Väldigt fina lokaler i nästan nytt hus. Lokalerna har en enorm rymd och bra ljus tack vare stora glaspartier. Möjlighet att hyra till tält samt uppställningsytor. Har används som bilhall och försäljning av mindre entreprenadmaskiner men lämpar sig även för andra typer av försäljning där du behöver en snygg försäljningshall.
 • Total yta

  540 m2

Ytor Min Max Kr/m2/år
Butik 540 1 200

Ekonomi

Utgångshyra kr/m2/år:

1200


Utförande

Planlösning:

Försäljningshallen har en rejäl takhöjd i stora delar av lokalen (som mest ca 7,5 m). Till försäljningshallen finns flera entrédörrar samt två rejäla portar. Lokalen har två säljkontor, en fikahörna med köksdel, RWC (ytterligare 2 WC finns i det gemensamma trapphuset).


Omgivning

Omgivning/natur:

Lokalen ligger i ett mindre fackhandelsområde vid korsningen Bärbyleden/Börjegatan. I området finns bl.a. Eltric (specialister på bl.a. batterier av olika slag), Ahlsell byggmarknad samt K-rauta.

Företag i närheten:

På andra sidan Börjegatan ligger lunchrestaurangen Goda samvetet. På andra sidan Bärbyleden ligger ett stort gatukök. Närhet till bl.a. Nelins stora livsmedelsbutik samt till ett flertal lunchrestauranger.

Kommunikationer:

Stadsbussar stannar på Börjegatan alldeles intill lokalen. Lätt att ta sig med bil till alla de större vägarna i och med närheten till Bärbyleden.

Vägbeskrivning:

Ligger precis där Gysingevägen/Börjegatan möter Edsbrogatan nära avfarten från Bärbyleden.

Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Roger Alm

Fastighetsmäklare

Roger Alm

roger.alm@maklarhuset.se

0706 VISA NR 0706-96 60 03

Marknadsförs av Mäklarhuset Kommersiella
Strandbodgatan 10
75323 UPPSALA
maklarhuset.se
Edsbrogatan 1 A