Östra Storgatan 3

Centrum , Jönköping
PDF Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
PDF
Yta

8 - 50 m²

Hyra

Tillträde

Enligt överenskommelse

Beskrivning

  • Kontor
  • Kontorshotell & coworking

Här finns en möjlighet att hyra högklassigt kontorsrum i en exklusiv och representativ kontorsgemenskap. För tillfället finns 5 lediga rum.

Rum/rummen hyrs ut möblerat. Passar exempelvis mindre konsultbolag, advokatbyrå eller verksamhet inom försäkring eller finans. Varmhyra inklusive städning av allmänna ytor, fiberdata.

Här finns fri tillgång till stora mötes- och konferenslokaler.

Tillgång till kopiator/scanner/printer finns. Alla rum är individuellt låsbara och lokalen är larmad. Lokalerna är totalrenoverade under 2018. Inflyttning kan ske omgående.

Lokalerna har bra läge på Hoppets Torg/Östra Storgatan med en omgivning som utgörs av butiker, restauranger och gym mm. Inom 150 m finns hållplats för citybussar med frekventa avgångar. Avstånd till järnvägsstation ca 250 m. Möjlighet till parkering finns i närliggande parkeringshus samt ett fåtal lediga platser på baksidan av fastigheten (mot avgift, förhandlas separat med fastighetsägaren).

Lokalen ägs idag av A&P Fastighetstransaktioner. I lokalen finns det allt ifrån fastighetstransaktion, fastighetsförmedling, jurist, pr-konsult och kapitalrådgivare.

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Kontor 8 50

Ytbeskrivning

Kontorsrummen är från 8 kvm men går att hyra flera av rummen. Man har även tillgång till gemensamma ytor i lokalen.

Bekvämligheter

Dusch
Kök/pentry
Konferens
Lasthiss
Mötesrum
Parkering
Terrass
WC

Ekonomi

Kontraktlängd:

Förhandlingsbart

Tillträde:

Enligt överenskommelse

I hyran ingår:

Värme, el

Hyresinformation:

Varmhyra från 6 000kr/månad per kontorsrum.

Utförande

Byggår:

2018

Renoveringsår:

2018

Våningsplan:

2 av 4

Antal rum:

5

Planlösning:

Separata kontorsrum med tillgång till gemensamt mötesrum samt konferensrum. Stor inredd gemensam lounge med TV. Kök med matplats. Generös entré med lobby. Tillgång till gemensam takterrass.

Teknisk information

Hiss:

Ja

Omgivning

Omgivning/natur:

Omgiven av butiker, restauranger samt kontor.

Företag i närheten:

Närhet till bla: Banker så som Danske Bank, SEB, Swedbank mfl. Revisionsbyråer så som PwC, EY, mfl. Konsultbolag inom allt från juridik, it, reklam, bemanning mfl

Parkeringsmöjligheter/garage:

Möjlighet till parkering finns.

Närservice:

All tänkbar service finns i närområdet.

Kommunikationer

Närhet till buss ca 150m och Jönköping resecentrum 250m.
Östra Storgatan 3

Om Quadrent

En lokalförmedling som gör lite mer. På Quadrent arbetar vi med lokalförmedling och mäkleri av kommersiella fastigheter i Jönköpingsregionen. När du söker en ny lokal ska det kännas enkelt och tryggt att komma till oss. Vi engagerar och vill våra kunders bästa för att deras verksamheter ska kunna utvecklas och vara lönsamma. På så sätt vill vi bidra till näringslivet och göra Jönköping mer attraktiv som stad. Senaste åren har vi hyrt ut ungefär en och en halv fotbollsplan per uthyrare och år. I dagsläget är vi sex stycken anställda och vi brygger ca 30 koppar kaffe per dag. Ett antal vi gärna ökar. Undrar du mer om vad vi gör, hur våra lokaler ser ut eller vad vi kan göra för dig? Kom förbi vårt kontor på Östra Storgatan 3 - så bjuder vi självklart på en kopp kaffe.

Quadrent

Östra Storgatan 3

553 21 Jönköping

www.quadrent.se

Fler annonser från Quadrent