Hulda Lindgrens gata 8

Högsbo , Västra Frölunda
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

937 - 1 179 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor
  • Övrigt

Kontorslokal belägen på två våningsplan med en total yta om 1 179kvm!

Välkommen till en modern kontorslokal belägen på två våningsplan. Våningen näst längst upp i byggnaden är på 937 kvm, med hjälp av en interntrapp tar du dig upp till den högsta våningen med kontorslokal om 242kvm. Det är blandande ytor med både kontorsrum och öppna kontorsytor som skapar en luftig känsla i lokalen och ger möjlighet till många arbetsplatser. Kontoret är välförsörjt med reception, flertalet öppna kontorsytor, konferensrum och pausytor samt kök. Det finns även förrådsutrymmen och ytorna är har flertalet toaletter och duschar. Hela ytan är tillgänglig från och med 2019-04-01. Det finns även möjlighet att hyra våningsplanet på 937 kvm utan det övre planet! Välkommen till oss för ytterligare information och bokning av visning!

Övrig information

Övrigt:

Croisette Real Estate Partner har erhållit förmedlingsuppdrag avseende lokalen som beskrivs i detta informationshäfte. Informationen är till största del inhämtad från Fastighetsägaren och eller Hyresgästen. Croisette AB och dess dotterbolag (”Croisette”) ansvarar inte för riktigheten i informationen. All information som är av relevans skall kontrolleras av en eventuell hyresgäst och varken Fastighetsägaren, Hyresgästen eller Croisette kan hållas ansvarig vid felaktigheter i detta informationshäfte.

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Kontor 937 1 179
Hulda Lindgrens gata 8

Om Croisette Real Estate Partner

Croisette Real Estate Partner är fastighetsbranschen mest expansiva och nytänkande rådgivare och företräder fastighetsbranschens mest progressiva kunder. Bolagets hängivna och engagerade medarbetare erbjuder kvalificerad och långsiktigt hållbar rådgivning inom transaktion, värdering & analys, lokalförmedling, kompetensförsörjning, förvaltning samt försäkringsförmedling. Croisette är rikstäckande i Sverige och på Island med huvudkontor i Malmö.

Croisette Real Estate Partner

Propellergatan 2

21115 Malmö

www.croisette.se

Fler annonser från Croisette Real Estate Partner