Gullbergsvass
| Göteborg

Favorit Dela

Kilsgatan 10

Ca. 115kvm kontor i ett trevligt sekelskifteshus på Kilsgatan 10.

 • Kategori:

  Kontor

 • Tillträde:

  Omgående

 • Storlek:

  115 m²

 • Hyra:
Fastighet på Kilsgatan 10 är ett trevligt sekelskifteshus med välkomnande entré och mysig innergård, beläget på i Gullbergsvass, vid foten av Nya Hisingsbron i Göteborg. Fastigheten är byggd i slutet av 1800-talet och totalrenoverades 1989. Detta fina kontor finns på plan 4. Här finns fyra kontorsrum i varierande storlekar - ett konferensrum, kök, toalett med dusch samt ett praktiskt förvaringsrum. Hiss finns i anslutning till kontorsytans entré.
 • Total yta

  115 m2


Utförande

Våningsplan:

4


Teknisk information

Hiss:

Ja


Omgivning

Omgivning/natur:

Populär Gullbergsvass område har nära till allt. Andra hyresgäster i området bl a Nordea, Lantmäteriet, SuperOffice, TTS Marine, Vattenfall mm.

Närservice:

I närområde finns ett stort serviceutbud med lunchrestauranger, banker, servicebutiker, hotell, gym mm. Hela Nordstans utbud finns på gångavstånd.

Kommunikationer:

Inom ca. 5 minuters gångavstånd finns bland annat Centralstationen, Nils Ericssonterminalen med bla flygbussar till Landvetter flygplats, köpcentret Nordstan och Göteborgs Operan. Med bil kan man ta sig enkelt till E20/E6.


Övrig information

Övrigt:

Dags att flytta? Spara tid på att leta efter rätt objekt - kontakta oss direkt och beskriv vad du söker så presenterar vi de objekt som matchar dina behov. Vi har full översikt över lediga lokaler för kontor, lager/logistik och retail. Du hittar många objekt här men alla ligger inte online så kontakta oss för en komplett bild. Vi delar gärna med oss av vår erfarenhet och kunskap om hela processen, från att hitta objekt till att färdigställa och flytta in. CBRE är världens största fastighetsrådgivare med kontor i bland annat Göteborg, Stockholm och Malmö. Med fler än 400 kontor i över 60 länder hjälper vi dig oavsett om du är fastighetsägare, lokalanvändare eller investerare till en bra affär med hjälp av våra lokala eller globala rådgivare.


Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Michaela Capkova

Michaela Capkova

michaela.capkova@cbre.com

0768 VISA NR 0768-94 45 46

0768 VISA NR 0768-94 45 46

Marknadsförs av CBRE
Lilla Nygatan 2
41109 Göteborg
cbre.se
Kilsgatan 10