Nacka Strand
| Nacka Strand

Favorit Dela

Augustendalstorget 6

Mitt i Nacka strand, i samma fastighet som populära Nacka Strandsmässan, hittar du gedigna lokaler anpassade för industri, lager och produktion.

  • Kategori:

    Industri/Verkstad, Lager/Logistik, Kontor

  • Storlek:

    815 m²

  • Hyra:
Mitt i Nacka strand, i samma fastighet som populära Nacka Strandsmässan, hittar du gedigna lokaler anpassade för industri, lager och produktion. I början av 1900-talet startade en automobilfabrik här. Den tiden är förbi men historien sitter kvar i väggarna. Den funktionella lokalen på 627 kvm ligger i bottenplan och ger goda möjligheter till företag i behov av lagerutrymme. Fastigheten har särskilda lastportar som gör det enkelt att ta emot och skicka iväg varor. Här finns ett litet pentry och ett tillhörande större mötesrum. Ena sidan av lokalen har dagsljusinsläpp och lämpar sig bra som kontorsplats. I lokalen finns indraget vatten på ett ställe och två golvbrunnar. Sprinkler finns installerat i hela lokalen. Du kommer till den egna lokalen genom en allmän yta som du delar med mässan. Där finns tillgång till WC.
  • Total yta

    815 m2

Service och bekvämligheter


Omgivning

Omgivning/natur:

Nacka strand är en mötesplats i ordets rätta bemärkelse. Här möts gammalt och nytt – vackra industrilokaler från slutet av 1800-talet och moderna kontorsfastigheter. Här möts små start-ups och större etablerade aktörer. Här möts hav och land. Och här möts människor på jobbet och på fritiden. Från att ha varit en stadsdel byggd för storbolag är Nacka strand på väg att förvandlas till ett område för entreprenörer och boende. I Nacka strand finns Stockholm Fashion District, ett kreativt, levande och innovativt distrikt för den svenska modeindustrin. Här finns också lunchrestauranger, bageri, kemtvätt, tandläkare, blomsteraffär, frisör, kiosk, förskolor, skolor, gym, spa- och massageanläggningar. Ett stenkast bort, ligger Nacka Forum, ett av Stockholms största köpcentrum.

Företag i närheten:

I Nacka strand finns flera naturliga och vackra träffpunkter för konferenser, representation, luncher, möten och after work. Här ligger Hotel J, ett designhotell med Newport-atmosfär, Restaurant J, ett marint brasserie vid vattenbrynet, Tornvillan, ett konferenscenter i anrik atmosfär och Fabrikörsvillan, ett konferenscenter i modern och kreativ miljö. Här ligger också en av Stockholms största mäss- och eventanläggningar, Nacka Strandsmässan med inspirerande miljöer för alla tillfällen. I mässhallen finns allt från unika fabrikslokaler med industrikaraktär på upp till 3000 kvm, till mindre mötesrum med vackra trägolv, mjuka varma färger och sköna möbler av modern design.

Parkeringsmöjligheter/garage:

I Nacka strand finns 2500 parkeringsplatser (2000 i garage) och flera laddningsstolpar för elbilar.

Kommunikationer:

Det tar tio minuter att ta bussen från Slussen till Nacka strand, från Centralen och Klarabergsviadukten tar det 20 minuter under rusningstrafik. Med bil går det snabbt via Södra länken. Många väljer den vackra vattenvägen och det tar inte mer än 30 minuter från Nybrokajen till Nacka strand.


Övrig information

Övrigt:

– Takhöjden är som högst 240 cm och som lägst 210 cm. – Den första lastporten till den allmänna ytan är 360 cm bred och 280 cm hög. – Den inre lastporten in till lokalen är 225 cm hög och 250 cm bred.

Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Annelie Åstrand

Uthyrare

Annelie Åstrand

annelie.astrand@tamgroup.se

073- VISA NR 073-5088552

073- VISA NR 073-5088552

Marknadsförs av Fastighetsbolaget Augustendal KB
Box 1154
13126 Nacka Strand
nackastrand.se
Augustendalstorget 6