Första Långgatan 3

Majorna/Linné , Göteborg
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

550 m²

Hyra

Tillträde

Enligt överenskommelse

Beskrivning

  • Kontor
Nu finns det möjlighet att hyra denna centrala kontorslokal vid Järntorget. Lokalen går att anpassa efter verksamhetens behov. Fastigheten ligger centralt med bra kommunikationer.

Övrig information

Övrigt:

Dags att flytta? Spara tid på att leta efter rätt objekt - kontakta oss direkt och beskriv vad du söker så presenterar vi de objekt som matchar dina behov. Vi har full översikt över lediga lokaler för kontor, lager/logistik och retail. Du hittar många objekt här men alla ligger inte online så kontakta oss för en komplett bild. Vi delar gärna med oss av vår erfarenhet och kunskap om hela processen, från att hitta objekt till att färdigställa och flytta in. CBRE är världens största fastighetsrådgivare med kontor i bland annat Göteborg, Stockholm och Malmö. Med fler än 400 kontor i över 60 länder hjälper vi dig oavsett om du är fastighetsägare, lokalanvändare eller investerare till en bra affär med hjälp av våra lokala eller globala rådgivare.

Ytor

  • Total yta:

    550 m2

Ekonomi

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Utförande

Våningsplan:

3

Teknisk information

Hiss:

Ja

Omgivning

Omgivning/natur:

Kontorslokalen ligger med gångavstånd till knutpunkten Järntorget och Linnégatan där det finns ett stort utbud av restauranger och butiker.

Närservice:

I området finns många trevliga restauranger och butiker.

Kommunikationer

Strax utanför fastigheten ligger Järntorget med dess stora kollektivknutpunkt där det avgår både bussar och spårvagnar. Vid Järnvågen finns även hållplatser för bl.a. expressbussar.
Första Långgatan 3