Uppsala

Favorit Dela

Ekeby Bruk 6 F

 • Kategori:

  Butik, Lager/Logistik, Kontor

 • Hyra:

  1 650 kr/m²/år

 • Storlek:

  200 m²

Lokal i Ekeby Bruk med nyrenoverade ytskikt. Lokalen har en öppen planlösning men möjlighet finns att skapa rum om så önskas. Lokalen ligger i markplan med stora skyltfönster. Ett intilliggande förråd om 75 m² finns även att hyra. Lastkaj finns till och från lagerytan. Det finns även en parkeringsplats utanför lokalen, vilken ingår i hyran. Ekeby Bruk är ett företagarcentrum i anrik miljö med ett 40-tal verksamheter etablerade i området. Här finns allt från handel- och kontorsverksamheter till utbildning- och vårdverksamheter.
 • Total yta

  200 m2

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 200 1 650

Ekonomi

Utgångshyra kr/m2/år:

1650


Utförande

Planlösning:

Rymlig lokal om 200 m², med öppet landskap. Hela lokalen är nyrenoverad med kök samt två toaletter varav en med dusch. Den flexibla planlösningen öppnar upp för ett flertal verksamheter och rum går att skapa för den som önskar med nydragen ventilation anpassad för framtida rumsindelning. Skyltfönstren har härdat säkerhetsglas och skapar en snygg och inbjudande entré. Intilliggande förråd om 75 m² finns att hyra till fördelaktigt pris. Lastkaj finns till och från lagerytan.


Omgivning

Omgivning/natur:

Ekeby Bruk är ett industriområde med ett stort utbud av företag och verksamheter vilket skapar en miljö av samverkan och ger synergieffekter .

Företag i närheten:

I området finns diverse service i form av restauranger och närlivs etc.

Kommunikationer:

Stadsbussarna trafikerar området mellan Uppsala Centralstation och Ekeby Bruk.

Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Ulrika Klingberg Ekman

Fastighetsmäklare

Ulrika Klingberg Ekman

ulrika.klingberg@maklarhuset.se

0768 VISA NR 0768686070

Marknadsförs av Mäklarhuset Kommersiella
Strandbodgatan 10
75323 UPPSALA
maklarhuset.se
Ekeby Bruk 6 F