Ekeby Bruk 6 F

Uppsala
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

200 m²

Hyra

1 650 kr/m²/år

Tillträde

Beskrivning

  • Butik
  • Lager/Logistik
  • Kontor
Lokal i Ekeby Bruk med nyrenoverade ytskikt. Lokalen har en öppen planlösning men möjlighet finns att skapa rum om så önskas. Lokalen ligger i markplan med stora skyltfönster. Ett intilliggande förråd om 75 m² finns även att hyra. Lastkaj finns till och från lagerytan. Det finns även en parkeringsplats utanför lokalen, vilken ingår i hyran. Ekeby Bruk är ett företagarcentrum i anrik miljö med ett 40-tal verksamheter etablerade i området. Här finns allt från handel- och kontorsverksamheter till utbildning- och vårdverksamheter.

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Kontor 200 1 650

Ekonomi

Utgångshyra kr/m2/år:

1650

Utförande

Planlösning:

Rymlig lokal om 200 m², med öppet landskap. Hela lokalen är nyrenoverad med kök samt två toaletter varav en med dusch. Den flexibla planlösningen öppnar upp för ett flertal verksamheter och rum går att skapa för den som önskar med nydragen ventilation anpassad för framtida rumsindelning. Skyltfönstren har härdat säkerhetsglas och skapar en snygg och inbjudande entré. Intilliggande förråd om 75 m² finns att hyra till fördelaktigt pris. Lastkaj finns till och från lagerytan.

Omgivning

Omgivning/natur:

Ekeby Bruk är ett industriområde med ett stort utbud av företag och verksamheter vilket skapar en miljö av samverkan och ger synergieffekter .

Företag i närheten:

I området finns diverse service i form av restauranger och närlivs etc.

Kommunikationer

Stadsbussarna trafikerar området mellan Uppsala Centralstation och Ekeby Bruk.
Ekeby Bruk 6 F