Jungfrusunds Sjöstad
| Ekerö

Favorit Dela

Bryggavägen 133

Effektiv och flexibel Lager/Kontorsfastighet i Junfrusunds Sjöstad där du som hyresgäst har möjlighet att vara med från start!

 • Kategori:

  Lager/Logistik, Kontor, Övrigt

 • Tillträde:

  Enligt överenskommelse

 • Storlek:

  1 968 m²

 • Hyra:
Nyproducerad fastighet om ca 1968 kvm vid Jungfrusund Sjöstad delad i två plan med lager samt mindre kontorsdel i entréplan. Eftersom fastigheten inte är byggd ännu så finns goda möjligheter för dig som hyresgäst att vara med från start och påverka planlösning etc. Lokalen anpassas i samråd med hyresvärden. God takhöjd. Plan 1 är helt oinredd yta om ca 960 kvm. Entréplan är ca 1008 kvm. -5meter i takhöjd -Fiber indraget till teknikrum -Pentry -Pausrum -HWC Varmt välkommen att kontakta oss för mer information!
 • Total yta

  1968 m2


Omgivning

Omgivning/natur:

Ekerös trevliga omgivningar; nära till Jungfrusundsåsens rekreationsområde med fina löp/promead/skidspår, slalombacke, cykel/bikepark etc. Golfbanor i närheten såsom Troxhammar, Skytteholm och Drottningholm.

Närservice:

Vid Ekerö centrum finns all typ av närservice du behöver i form av vårdcentral, apotek, tandläkarmottagning och livsmedelsbutiker. Även banker, systembolag, bibliotek och diverse andra butiker, samt café och restauranger. På Marinan finns bland annat en trevlig restaurang, flera padelbanor, ett gym, frisörer, butiker, äventyrsgolf etc.

Kommunikationer:

Bra kommunikationer med busshållplats direkt utanför till Ekerö Centrum där du tar dig till Brommaplan för anslutning till T-bana samt flertalet bussar. Inom gångavstånd ligger Jungfrusunds färjeläge. Pendelbåten tar dig från Ekerö Centrum till stan på ca 30 min.


Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Patrik Wedin

Uthyrare

Patrik Wedin

patrik.wedin@kwpa.se

0733 VISA NR 0733-33 55 47

Johnny Korhonen

Uthyrare

Johnny Korhonen

jk@kwpa.se

070- VISA NR 070-727 49 47

Marknadsförs av Korhonen Wedin Property Advisors AB/ KWPA
Bryggarvägen 133
17851 Ekerö
kwpa.se
Bryggavägen 133

Om Korhonen Wedin Property Advisors AB/ KWPA

KWPA förmedlar kommersiella lokaler och fastigheter i hela StorStockholm. Vi hjälper dig och ditt företag att hitta hem till nya lokaler, och fastighetsägare finna nya hyresgäster. Vi hjälper även till med rådgivning för såväl hyresvärdar som hyresgäster och utför även hyresbedömningar och värderingar av lokaler samt fastigheter.

Fler annonser från denna annonsör