STOCKHOLM

Favorit Dela

Södra Agnegatan 29

Ett perfekt läge, endast ett stenkast från Kungsholmstorg och kommunikationer.

  • Kategori:

    Kontor

  • Storlek:

    200 m²

  • Hyra:
Lokalen består av flertalet kontorsrum, mötesrum, två WC samt ett välutrustat pentry. Ett modernt kontorshus i bästa läge på Kungsholmen med promenadavstånd till centralen. Med 30 m till Rådhusets tunnelbanestation kan det kommunikativa läget knappast vara bättre. I kvarteret finns all tänkbar närservice med många restauranger. En kort promenad längre bort ligger Norr mälarstrand och dess trevliga promenadstråk.
  • Total yta

    200 m2


Utförande

Fastighetsbeteckning:

Fikonträdet 13

Våningsplan:

6


Omgivning

Omgivning/natur:

Fastigheten är belägen på Södra Agnegatan 29, mellan Rådhuset och Kungsholmstorg. Läget är mycket attraktivt för såväl kontor och butiker.Restauranger, butiker och all övrig tänkbar service finns i fastighetens absoluta närhet. Norr Mälarstrand med vackra promenadstråk, caféer och restauranger ligger endast ca 300 meter från fastigheten.

Kommunikationer:

Kommunikationerna är mycket bra med tunnelbana och bussar i omedelbar närhet. Blott 30 meter från fastighetens entré ligger en nedgång till tunnelbanestation Rådhuset som ligger endast en station från T-Centralen och centralstationen. Ca 100 meter från fastigheten finns ett allmänt parkeringsgarage med infart från Norra Angegatan.

Visa hela beskrivningen

Dokument

Kontaktuppgifter

Marianne Tolvers

Förvaltare

Marianne Tolvers

marianne.tolvers@lundbergs.se

0709 VISA NR 0709 - 21 65 52

0709 VISA NR 0709 - 21 65 52

Marknadsförs av Lundbergs Fastigheter
Hovslagargatan 5 B
10440 Stockholm
lundbergs.se
Södra Agnegatan 29

Om Lundbergs Fastigheter

Fastighets AB L E Lundberg grundades 1944 och har utvecklats till en av Sveriges största privata fastighetsägare. I bolaget arbetar drygt 150 medarbetare som ger cirka 1 500 kommersiella kunder möjlighet att utvecklas hos oss, och som gör sitt yttersta för att erbjuda fler än 10 000 bostadshyresgäster en trygg och trivsam bostad. Fastighetsbeståndet har till stor del byggts i egen regi och utgörs av bostäder samt lokaler för kontor och handel. Fastighets AB L E Lundberg är ett helägt dotterbolag till det börsnoterade L E Lundbergföretagen AB.

Fler annonser från denna annonsör