Öster
| GÖTEBORG

Favorit Dela

Ånäsvägen 40

Ledig butikslokal på Ånäsvägen.

 • Kategori:

  Butik, Kontor

 • Tillträde:

  Enligt överenskommelse

 • Storlek:

  116 m²

 • Hyra:
Nu finns det möjlighet att hyra en ljus och charmig lokal med egen ingång och som har över 3 meter högt i tak, 3 stora skyltfönster samt en egen liten lastkaj på Ånäsvägen. Lokalen ligger i bottenplan på ett flerfamiljshus och har ett bra exponeringsläge ut mot vägen där både gående, biltrafik och spårvagnar passerar. I direkt anslutning till lokalen finns det även möjlighet att hyra tre parkeringsplatser. Framtidens bredband finns indraget i lokalen - ett höghastighetsnät med öppen fiber där du kan välja tjänster inom bredband, tv och telefoni från ett flertal olika leverantörer.
 • Total yta

  116 m2


Utförande

Fastighetsbeteckning:

Olskroken 13:8 (13:7)


Omgivning

Omgivning/natur:

Redbergsplatsen och Olskrokstorget med sitt rika serviceutbud ligger på promenadavstånd från lokalen. På samma gata finns bland annat skräddare, caféer och restauranger. Det är många boende i området och i närheten finns det skolor och sköna parker att promenera i.

Närservice:

I närområdet finns bland annat servicebutik, restauranger, nagelvård och frisör.

Kommunikationer:

Mycket goda kommunikationer med såväl bil som allmänna kommunikationsmedel. Spårvagnshållplatsen med namnet Ejdergatan ligger ca 50 meter ifrån lokalen och det är även gångavstånd till knutpunkten Redbergsplatsen.


Övrig information

Övrigt:

Fastigheten ägs av Bostads AB Poseidon och lokalerna hyrs ut av GöteborgsLokaler. Båda bolagen ägs av Göteborgs Stad. Det innebär att vi arbetar för en hållbar stad, öppen för världen. GöteborgsLokaler förvaltar kommersiella lokaler för butik, kontor och kommunal verksamhet. Sammanlagt omfattar GöteborgsLokalers fastighetsförvaltning 443 000 kvadratmeter kommersiella ytor.


Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

UU

Uthyrare

Uthyrningsavdelningen

lokal@goteborgslokaler.se

031- VISA NR 031-335 01 00

Marknadsförs av Förvaltnings AB GöteborgsLokaler
Box 5265, Åvägen 40
40225 GÖTEBORG
goteborgslokaler.se
Ånäsvägen 40