Mogatan 6

Väla Södra , Helsingborg
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

695 m²

Hyra

Tillträde

Enligt överenskommelse

Beskrivning

  • Lager & logistik

Lagerlokal med kontor. Lager ca 500 kvm och kontor ca 195 kvm.

Lagerlokaler med kontor om ca 695 kvm på Väla Södra i Helsingborg uthyres! Stort öppet lager med vik-port. Höjd 3,9 m, bredd 3,6 m. Under balk är det 4,5 m. Här finns 2 st omklädningsrum med dusch. Pentry och tillhörande kontor på vån 2. Interntrappa direkt till kontoret på vån 2. Bra möjligheter för anpassning till er verksamhet. Fastigheten ligger på Väla Södra. Nära anslutning till E6/E4 och avfart Vasatorp eller från Österleden. Orangea delen är uthyrd! Lokalen riktar sig till juridisk person med krav på momspliktig verksamhet, såsom lager, transport, hantverkare, butik och logistik.

Ytor

  • Total yta:

    695 m2

Ekonomi

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Grusbädden

Teknisk information

Hiss:

Ja

Omgivning

Omgivning/natur:

I närheten finns Hornbach, Net-on-net, Dahls, Lindab m.fl.. Butiker som Hund & katt, Helsingborgs veterinärklinik, Yamaha center.

Närservice:

Nära till Väla centrum, Restauranger och ICA Maxi.

Kommunikationer

Bussar trafikerar hela tiden området. Hållplats ca 130 m.
Mogatan 6

Om Relier - Real Estate Advisor

Vi erbjuder tjänster inom lokal- och fastighetsförmedling av kommersiella lokaler och fastigheter. Vi har verksamhet i Stockholm, Göteborg, Malmö samt Helsingborg och är en av Sveriges största lokalförmedlare. Med lokalkännedom om olika marknader har vi en unik kunskap om regionala marknaden och kan hyra ut lokaler och sälja kommersiella fastigheter. Vi kan också kostnadsfritt söka lokaler åt lokalsökande företag eller göra marknadsbedömning inför försäljning. Kontakta oss så kan vi presentera våra tjänster och vad vi kan göra för er!

Relier - Real Estate Advisor

Gråbrödersgatan 2

211 21 Malmö

www.relier.se

Fler annonser från Relier - Real Estate Advisor