Mogatan 4

Väla Södra , Helsingborg
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

225 m²

Hyra

Tillträde

Enligt överenskommelse

Beskrivning

  • Lager/Logistik

Bra läge för hantverkare, grossister eller annan verksamhet.

Lagerlokal om ca 225 kvm på Väla Södra i Helsingborg uthyres! Lager med en vikport. Höjd 3,9 m och Bredd 3,6 m. Fastigheten ligger på Väla Södra. Nära anslutning till E6/E4 och avfart Vasatorp eller från Österleden. Orangea och ljus gröna delen är uthyrd! Lokalen riktar sig till juridisk person med krav på momspliktig verksamhet, såsom lager, transport, hantverkare, butik och logistik.

Ytor

  • Total yta:

    225 m2

Ekonomi

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Grusbädden

Omgivning

Omgivning/natur:

I närheten finns Hornbach, Net-on-net, Dahls, Lindab m.fl.. Butiker som Hund & katt, Helsingborgs veterinärklinik, Yamaha center.

Närservice:

Nära till Väla centrum, Restauranger och ICA Maxi.

Kommunikationer

Bussar trafikerar hela tiden området. Hållplats ca 130 m.
Mogatan 4

Om Relier - Real Estate Advisor

Vi erbjuder tjänster inom lokal- och fastighetsförmedling av kommersiella lokaler och fastigheter. Vi har verksamhet i Stockholm, Göteborg, Malmö samt Helsingborg och är en av Sveriges största lokalförmedlare. Med lokalkännedom om olika marknader har vi en unik kunskap om regionala marknaden och kan hyra ut lokaler och sälja kommersiella fastigheter. Vi kan också kostnadsfritt söka lokaler åt lokalsökande företag eller göra marknadsbedömning inför försäljning. Kontakta oss så kan vi presentera våra tjänster och vad vi kan göra för er!

Relier - Real Estate Advisor

Gråbrödersgatan 2

211 21 Malmö

www.relier.se

Fler annonser från Relier - Real Estate Advisor