Sollentuna

Favorit Dela

Hammarbacken 6 B

Bra rumskontor med mindre lager, lasthiss till lokalen ca 336 kvm.

 • Kategori:

  Lager/Logistik, Kontor

 • Hyra:

  1 000 kr/m²/år. Ej specificerad: värme 100 kr/m² och år, fastighetsskatt 28 kr/m² och år.

 • Storlek:

  336 m²

Här erbjuds en liten loklal fin lokal med 12 bra arbetsrum, konferensrum och trevlig pausyta. Till lokalen finns lasthiss som går direkt till ett mindre lager ca 40 kvm. Parkering erbjuds som markparkering och ett visst antal i garage. I fastigheten finns områdets populäraste lunch krog.
 • Total yta

  336 m2

Ytor Min Max Kr/m2/år
Övrigt 336 1 000

Ekonomi

Utgångshyra kr/m2/år:

1000


Utförande

Fastighetsbeteckning:

Släpet 4

Våningsplan:

6


Teknisk information

Lokalen kan nås via:

- lastkaj - lastbil


Omgivning

Omgivning/natur:

Hammarbacken är ett välplanerat kontor och lätt industriområde i direkt närhet till E4. Sollentuna erbjuder stora grönområden, god service och ett rikt utbud av affärer. Området utvecklas och är en attraktiv plats för handel och företagande. I fastigheten finns företags post.

Närservice:

Inom nära räckvidd nås två st köpcentrum, Stinsen Köpcentrum ca 1,5 km och Sollentuna Centrum ca 2,5 km. Detta medför all tänkbar service. Ca 350 m från fastigheten ligger en Statoil Servicestation. I grannfastigheten ligger områdets bästa lunch krog.

Kommunikationer:

Ett flertal bussar passerar området och kringområdet. Närmaste busshållsplats är belägen ca 50 m från fastigheten. Sollentuna Station ligger nära och därifrån finns goda kommunikationer såsom pendeltåg (linje Södertälje-Centralen-Märsta) och bussar.


Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Lars Ellsäter

Uthyrare

Lars Ellsäter

lars.ellsater@ferax.se

070- VISA NR 070-611 65 58

Marknadsförs av FERAX - AKSP AB
Hammarby Allé 120
12065 Stockholm
ferax.se
Hammarbacken 6 B

Om FERAX - AKSP AB

FERAX – AKSP styrka är att hela tiden tänka på helheten. Med över 30 år i branschen har vi full koll på marknaden! Vi vågar påstå att vi efter alla år förstår fastighetsägarens alla faser. Ett mycket stort antal uthyrningar och projekt, har också gett oss på hur lokalsökande företag resonerar och prioriterar. Projekt där miljö, kvalitet och samordning används skapas en kostnadseffektiv och kundorienterad produkt. Framför allt tror vi inte att det finns något motsattsförhållande mellan de olika sidorna. En bra affär har bara nöjda parter.

Fler annonser från denna annonsör