Sollentuna centrum
| Sollentuna

Favorit Dela

Sofielundsvägen 2

En kontorslokal i bra skick på plan 1. Med gångavstånd till Sollentuna centrum så finns potentialen att skapa ett kontor utöver det vanliga.

 • Kategori:

  Kontor

 • Hyra:

  2 200 kr/m²/år. Utöver hyran tillkommer Kyla och Värme 150 kr/m² och år, fastighetsskatt 122 kr/m² och år.

 • Storlek:

  446 m²

Här finns en kontorslokal med rymlig yta på Sofielundsvägen 2. Med gångavstånd till Sollentuna centrum, pendeltåget, bussar och närhet till E4:an gör denna lokal till det optimala läget för ert kontor. I samförstånd med hyresgäst anpassas lokalerna efter ert behov.
 • Total yta

  446 m2

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 446 2 200

Ekonomi

Utgångshyra kr/m2/år:

2200


Utförande

Fastighetsbeteckning:

Träbocken 1


Omgivning

Omgivning/natur:

Fastigheten är belägen intill Sollentuna Centrum med ett bra läge både för både bilburna och de som åker kollektivtrafik.

Närservice:

Sollentuna Centrum stod färdigt i början av 2010. Det är nu ett av Stockholms största köpcentrum med ca 120 butiker och med ca 1 500 parkeringsplatser. Centrumet erbjuder allt man kan kräva från ett centrum.

Kommunikationer:

Bra kommunikationer med pendeltåg från Sollentuna Centrum och bussar som tar dig runt i Sollentuna och till grannkommunerna.

Vägbeskrivning:

Från Stockholm City kör E4:an norr ut sväng av mot Sollentuna, Kista och Vällingby och kör Turebergsleden i ca 4 km och sväng vänster Bygdevägen och sedan direkt in på Sofielundsvägen.

Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Johan Blomkvist

Uthyrare

Johan Blomkvist

johan.blomkvist@kungsleden.se

010- VISA NR 010-151 63 03

Marknadsförs av Kungsleden AB (publ)
Warfvinges väg 31
11251 STOCKHOLM
kungsleden.se
Sofielundsvägen 2

Om Kungsleden AB (publ)

Kungsleden är ett börsnoterat fastighetsbolag verksamt i Sverige med inriktning på att aktivt äga, förvalta och utveckla kommersiella fastigheter i tillväxtregioner. Vi erbjuder tillgängliga och ändamålsenliga lokaler i rätt lägen och till rätt pris för kontor, industri/lager samt handel. Våra förvaltare och uthyrare finns baserade vid något av våra sju lokalkontor där de i nära dialog med hyresgästerna arbetar för att säkerställa bra, trygga och flexibla lokaler. Vårt bestånd består idag av drygt 300 fastigheter lokaliserade i Storstockholm, Storgöteborg, Mälardalen och sydvästra Sverige samt ett antal tillväxtorter i övriga Sverige. Genom att förstå den lokala marknaden samt att inom vissa områden samla beståndet i kluster, har vi möjlighet att möta hyresgästernas behov men även snabbt erbjuda nya lösningar när lokalbehoven ändras.

Fler annonser från denna annonsör