Tvistevägen 48

Uminova , Umeå
Spara Dela
Spara Dela
Yta

722 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

Mycket fin lokal nära Universitetet, Norrlands Universitetssjukhus och IKSU Sport, i en fastighets som för tillfället genomgår en totalrenovering. Här på Uminova Science Park finns ett flertal teknik- och utvecklingsföretag, som verkar inom olika informationstekniska branscher. Närheten till universitetet gör det enkelt att samarbeta med forskare inom olika projekt.

Ytor

  • Total yta:

    722 m2

Bekvämligheter

Besöksparkering
Dusch
Fiberanslutning
Kök/pentry
Konferens
Kundparkering
Mötesrum
Omklädningsrum
Parkering
Restaurang
WC

Utförande

Planlösning:

Här finns möjligheten att själv utforma planlösningen utifrån er verksamhets behov, då lokalen ännu inte är färdigställd. Bifogad planritning är endast ett förslag. Lokalen utförs med modern kontorsstandard med nytt pentry och kakel och klinker på toaletterna. Goda parkeringsmöjligheter med möjlighet att hyra p-plats med motorvärmarstolpe. Fiber och komfortkyla finns till lokalen.

Tvistevägen 48

Om Balticgruppen AB

Balticgruppen är en framsynt samhällsutvecklare, driven av kärlek till Umeå. Vi utvecklar, bygger och förvaltar fastigheter för hela samhället om idag totalt ca 330 000 m² i Umeå. Vi kan erbjuda en stor bredd av lokaler, t ex kontor, galleria, handel, landstingslokaler, skolor, idrottsanläggningar, gym, livsmedelsbutiker, bank, mm. Vi brinner för det bästa Umeå och vår vision är ett Umeå som genom hållbar tillväxt har 200 000 invånare år 2050. Välkommen att läsa mer om oss på www.balticgruppen.se

Balticgruppen AB

Kungsgatan 55

90109 Umeå

www.balticgruppen.se

Fler från Balticgruppen AB