Gärdesgatan 1

Kil , Kil
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

1 000 - 10 000 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Industri & verkstad
  • Lager & logistik
  • Kontor

Nyproducerade industrilokaler helt anpassade efter era behov. Belägna mitt i centrala Kil.

Möjlighet till nyproducerade industrilokaler helt anpassade efter era behov utifrån storlek och utformning. Fastighetens markyta är ca 39 000 kvm. Industriområdet är beläget mitt i centrala Kil ca 1 km från centrum. Området lämpar sig ypperligt för bland annat lager och logistikverksamhet med sin direkta närhet till E18 samt E20. Nordic PM utvecklar strategiskt belägna fastigheter utmed de stora vägnäten över hela landet. På dessa fastigheter kan vi erbjuda ett utmärkt tillfälle för etableringar i nybyggda lokaler. För att möta hyresgästernas behov utvecklar vi både nybyggnationer inom befintliga detaljplaner men driver även detaljplanearbeten för att tillgodose specifika önskemål från våra kunder. Tillsammans med våra blivande hyresgäster eftersträvar vi att hitta den bästa lösningen. Tveka inte att kontakta oss för att få reda på mer om de unika möjligheterna till etablering i skräddarsydda lokaler.

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Lager & logistik 1 000 10 000

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Sannerud 1:562

Omgivning

Omgivning/natur:

Kommunen gränsar till Karlstads kommun i söder, Forshaga kommun i öst, Arvika kommun i väst, Grums kommun i sydväst och Sunne kommun i norr. Kil är centralort och tätort i Kils kommun. Kil är en viktig järnvägsknut med trafikerade järnvägar i fem olika riktningar. I kommunen bor ca 12 000 invånare och befolkningsutvecklingen har de senaste 10 åren varit postiv.

Närservice:

Längs med Storgatan i Kil finns ett utbud av både butiker, banker och flertalet restauranger. Bland annat Lilla Asien, Dumpling i Kil, Kils Grillhus, Swedbank, Ica supermarket och Pekås för att nämna några. Allt inom 10 minuters gångavstånd från fastigheten.

Kommunikationer

Bil: Fastigheten nås enkelt med bil, tack vare sitt centrala läge i Kil. Påfarten till Riksväg 61 nås inom två minuter och till Karlstad tar resan ca 20 min. Här möter riksväg 61 E18. Från Kil är det också nära till E45 som nås inom 5 km från fastigheten. Tåg: Tågstation ligger ca 800 meter från fastigheten och trafikerar bland annat sträckorna Stockholm och Göteborg. Buss: Närmaste busshållplats ligger i anslutning till tågstationen och trafikeras av busslinje 201 går mellan Karlstad och Fagerås.
Gärdesgatan 1

Om Nordic PM AB

Vi på Nordic PM är konsulter som förvaltar fastigheter och hyr ut lediga lokaler. Vi kan erbjuda såväl kontorslokaler, butikslokaler, restauranglokaler och lagerlokaler, som lokaler för utbildning, vård och omsorg. Vi är fastighetsägarens representant vid uthyrningar och bistår med visningar, offerter, avtalsförhandling och kontraktsskrivning. Vi kan även erbjuda ett flertal omkringtjänster, från projektledning för lokalanpassning till flytt- och städhjälp.

Nordic PM AB

Hästholmsvägen 28

131 30 Nacka

www.nordicpm.se

Fler annonser från Nordic PM AB