Glädjen
| Upplands Väsby

Favorit Dela

Truckvägen 16

Fint kontor och lager om totalt 257 kvm.

 • Kategori:

  Lager/Logistik, Kontor

 • Tillträde:

  Enligt överenskommelse

 • Storlek:

  257 m²

 • Hyra:
Fint kontor om 128 kvm på plan 1 förhyrs tillsammans med lager om 129 kvm på bottenvåning. Inom kontoret finns fyra st kontorsrum samt ett konferensrum. Lagret nås via en port om 2x2 m. Access mellan kontor och lager via trappa i gemensamt trapphus. Lokalen lämpar sig inte som bilverkstad. Till lokalen finns möjlighet att förhyra 7 st parkeringsplatser. Välkomna att kontakta oss för visning eller ytterligare info!
 • Total yta

  257 m2


Utförande

Fastighetsbeteckning:

Glädjen 1:52


Omgivning

Omgivning/natur:

Upplands Väsby industriområde ligger mycket bra beläget utmed E4 som tar dig till Stockholm, Uppsala och Arlanda inom 30 minuter. I Väsby Centrum finns rekreationsanläggning, köpcentrum med affärer och restauranger.

Närservice:

I närområdet finns bensinmackar, livsmedelsaffär, restauranger, bilhandlare, yrkesbutiker och hotell. I Väsby Centrum finns närmsta köpcentrum med flertalet affärer och restauranger.

Kommunikationer:

Fastigheten är belägen med E4an som granne vilket gör att man snabbt kommer ut på vägen mot Stockholm C (25 min), Uppsala C (30 min) eller Arlanda (15 min). Från Truckvägen går bussar kontinuerligt som tar dig till pendeltåget i Upplands Väsby och Arninge C. Flygbussen stannar på andra sidan E4an.


Visa hela beskrivningen

Planlösning

Kontaktuppgifter

SN

Uthyrare

Sofie Nyberg

sofie.nyberg@corem.se

070 VISA NR 070 975 56 58

Marknadsförs av Corem Property Group AB
Söderbyvägen 1D
19560 ARLANDA STAD
corem.se
Truckvägen 16

Om Corem Property Group AB

Corem Property Group (publ) är ett fastighetsbolag som förvaltar och förädlar fastigheter i attraktiva logistikområden. Vårt mål är att inom våra utvalda regioner vara ledande inom fastigheter för citylogistik. Fastighetsbeståndet är koncentrerat till stadsnära lägen med god tillgänglighet och tillväxt. Beståndet är indelat i fyra regioner med lokala förvaltningskontor. Vi förvaltar fastigheterna med egen personal, för bästa marknadskännedom och närhet till hyresgästerna. Corem äger 163 fastigheter med en uthyrbar yta om drygt 162 000 kvm. Läs mer om oss på www.corem.se.

Fler annonser från denna annonsör