Flemingsberg
| Huddinge

Favorit Dela

Regulatorvägen 9 b

Kontoret har ett mycket bra läge i Flemingsberg. Egen entré från markplan. Kontoret kommer att ytskiktsrenoveras till ny hyresgäst.

 • Kategori:

  Kontor

 • Hyra:

  1 700 kr/m²/år

 • Storlek:

  270 m²

Kontoret har ett mycket bra läge i Flemingsberg. Egen entré från markplan. Kontoret kommer att ytskiktsrenoveras till ny hyresgäst. Idag finns det blandat med små och stora kontorsrum och i vardera ända av kontoret finns 2 stycken större hörnrum med stort ljusinsläpp. PLANLÖSNING Access genom egen entré från gården. En trappa leder upp till kontoret som är beläget på plan 1. Här finns yta för en reception samt en kund wc. Det finn 2 stycken mindre kontorsrum för 1 person och 4 större kontorsrum för 2 personer. 2 stora hörnrum för t.ex konferenser, utbildning eller alternativt öppet kontorslandskap. I mitten av lokalen finns omklädningsrum  med dusch och wc. Idag finns inget kök/pentry men kommer att byggas på önskad plats. Ett större arkivrum/ förråd om ca 30 kvm finns att tillgå. OMGIVNING/NATUR Fastigheten ligger i början på Flemingsbergs industriområde. Lunchrestaurang finns i området. Övriga hyresgäster i fastigheten är Mekonomen och Elrond.  KOMMUNIKATIONER Med bil tar det ca 20 minuter till Stockholms city och ca 5 minuter till Flemingsbergs centrum. Gångavstånd till pendeltåg, Flemingsbergs station, Ica Maxi eller till Huddingevägen med diverse bussar.
 • Total yta

  270 m2


Ekonomi

Utgångshyra kr/m2/år:

1700


Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Susanne Askvall

Susanne Askvall

susanne.askvall@bjurfors.se

070- VISA NR 070-976 91 06

070- VISA NR 070-976 91 06

Marknadsförs av Bjurfors Näringsliv
Arenavägen 39, 16 tr
12177 Johanneshov
bjurforsnaringsliv.se
Regulatorvägen 9 b

Om Bjurfors Näringsliv

Bjurfors Näringsliv, en del av Bjurforskoncernen, har erfarenhet av den kommersiella fastighetsmarknaden sedan 1989. Vi har stor erfarenhet inom förmedling av bostad-, kontor- och industrifastigheter samt ombildning av hyresrätter till bostadsrätter. I Stockholm hjälper vi även lokalsökande företag att hitta nya lokaler likväl som fastighetsägare att hitta rätt hyresgäster. Ska du sälja din nuvarande hyreslokal? Vi har stor efterfrågan på alla typer av lokaler, främst på citynära butikslokaler. Tillsammans med en stark och bred marknadsföring och vårt aktiva spekulantregister håller vi oss ständigt aktuella och synliga. Välkommen att vända dig till oss på Bjurfors som erbjuder tjänster inom det mesta vad gäller lokaler och fastigheter.

Fler annonser från denna annonsör