Motala

Favorit Dela

Mineralvägen 14

CBRE har fått i uppdrag av fastighetsägaren att hyra ut denna butikslokal om 1 212 kvm i Bråstorps Handelsområde i Motala.

 • Kategori:

  Butik

 • Tillträde:

  Enligt överenskommelse

 • Storlek:

  1 212 m²

 • Hyra:
CBRE har fått i uppdrag av fastighetsägaren att hyra ut denna butikslokal om 1 212 kvm i Bråstorps Handelsområde i Motala. Närmaste grannar till lokalen är Jysk, Coloram, Biltema, Dollarstore och Rusta. Bland övriga grannar i området finns ICA Maxi, Willys, ÖoB, Plantagen, Byggmax och Elgiganten.
 • Total yta

  1212 m2


Övrig information

Övrigt:

Dags att flytta? Spara tid på att leta efter rätt objekt - kontakta oss direkt och beskriv vad du söker så presenterar vi de objekt som matchar dina behov. Vi har full översikt över lediga lokaler för kontor, lager/logistik och retail. Du hittar många objekt här men alla ligger inte online så kontakta oss för en komplett bild. Vi delar gärna med oss av vår erfarenhet och kunskap om hela processen, från att hitta objekt till att färdigställa och flytta in. CBRE är världens största fastighetsrådgivare med kontor i bland annat Göteborg, Stockholm och Malmö. Med fler än 400 kontor i över 60 länder hjälper vi dig oavsett om du är fastighetsägare, lokalanvändare eller investerare till en bra affär med hjälp av våra lokala eller globala rådgivare.

Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Erik Collin

Erik Collin

erik.collin@cbre.com

0730 VISA NR 0730-732 343

0730 VISA NR 0730-732 343

Marknadsförs av CBRE
Lilla Nygatan 2
41109 Göteborg
cbre.se
Mineralvägen 14