Kungsholmen
| Stockholm

Favorit Dela

Warfvinges väg 30

Kontor på populär adress intill Essingeleden.

 • Kategori:

  Kontor

 • Hyra:

  4 000 kr/m²/år. Utöver hyran tillkommer Kyla/Värme 150 kr/m² och år, fastighetsskatt 22 kr/m² och år.

 • Storlek:

  874 m²

Här finns ett kontor med stor potential på Warfvinges väg. Med gångavstånd till Stadshagens tunnelbana, bussar och Essingeleden gör denna lokal till det optimala läget för ert kontor. I samförstånd med hyresgäst anpassas lokalerna efter ert behov.
 • Total yta

  874 m2

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 874 4 000

Ekonomi

Utgångshyra kr/m2/år:

4000


Utförande

Fastighetsbeteckning:

Lustgården 12

Byggår:

1948

Våningsplan:

5


Omgivning

Omgivning/natur:

Nordvästra Kungsholmen växer och är påväg att bli stadens största tillväxtområde under dem kommande 10 åren. Här är planen att bygga uppemot 4000 nya bostäder och attrahera tusentals anställda. I takt med så kommer ännu mer handel och service att finnas i området.

Närservice:

Närområdet erbjuder restauranger, bank- och postservice och all annan service man kan tänka sig med Lindhagens centrum på gångavstånd. Flertalet motionsslingor finns i området för den aktive.

Kommunikationer:

Bara några meter ifrån fastigheten hittar du Stagshagens tunnelbanestation och skulle du vilja ta en promenad så hittar du Thorlidplans tunnelbanestation 10 minuter bort.

Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Sophie Ring

Uthyrare

Sophie Ring

sophie.ring@kungsleden.se

010- VISA NR 010-151 63 03

AM

Uthyrare

Alan Marofi

alan.marofi@kungsleden.se

08-5 VISA NR 08-55105355

072- VISA NR 072-0902985

Marknadsförs av Kungsleden AB (publ)
Warfvinges väg 31
11251 STOCKHOLM
kungsleden.se
Warfvinges väg 30

Om Kungsleden AB (publ)

Kungsleden är ett börsnoterat fastighetsbolag verksamt i Sverige med inriktning på att aktivt äga, förvalta och utveckla kommersiella fastigheter i tillväxtregioner. Vi erbjuder tillgängliga och ändamålsenliga lokaler i rätt lägen och till rätt pris för kontor, industri/lager samt handel. Våra förvaltare och uthyrare finns baserade vid något av våra sju lokalkontor där de i nära dialog med hyresgästerna arbetar för att säkerställa bra, trygga och flexibla lokaler. Vårt bestånd består idag av drygt 300 fastigheter lokaliserade i Storstockholm, Storgöteborg, Mälardalen och sydvästra Sverige samt ett antal tillväxtorter i övriga Sverige. Genom att förstå den lokala marknaden samt att inom vissa områden samla beståndet i kluster, har vi möjlighet att möta hyresgästernas behov men även snabbt erbjuda nya lösningar när lokalbehoven ändras.

Fler annonser från denna annonsör