Centrum
| FALUN

Favorit Dela

Falugatan 2

Butikslokal med guldläge i Falan Galleria, skyltfönster direkt ut mot gågatan Falugatan vid entrén till Systembolaget. Hyresnivå vid förfrågan.

  • Kategori:

    Butik, Övrigt

  • Storlek:

    32 m²

  • Hyra:
Butikslokal med guldläge, skyltfönster direkt ut mot gågatan Falugatan vid entrén till Systembolaget i Falan Galleria. Hyresnivå vid förfrågan. Centralt läge.
  • Total yta

    32 m2


Utförande

Våningsplan:

1


Omgivning

Omgivning/natur:

Falun är en anrik, pulserande kulturstad där det finns en gemytlig harmoni mellan gammalt och nytt, traditionellt och nyskapande, bredd och spetskompetens. Stadens historia är starkt kopplad till gruvdriften med Falu koppargruva och finns även med på UNESCO:s världsarvslista. Falun har ett blomstrande näringsliv med exportinriktade storföretag, mellanstora verkstadsföretag, företag inom den grafiska industrin och ett växande antal tjänsteföretag. Här finns även Högskolan i Dalarna med dess studentliv.

Närservice:

Fastigheten har ett attraktivt, centralt läge med närhet till all tänkbar service, shopping och restauranger. Den består av två byggnader med 5 våningsplan vardera. I den ena byggnaden finns kommunen och Falu Stadsbibliotek och i den andra Falan Galleria med ett flertal butiker bl a Clas Ohlson och Systembolaget. Fastigheten är delvis renoverad under senare år. Bank finns inom 100 m. Livsmedelsbutik (ICA), cirka 150 m. Ett flertal lunchrestauranger finns inom 100 m. Cirka 200-300 m till flertalet gym och friskvårdsanläggningar.

Kommunikationer:

Närhet till allmänna kommunikationer. Ca 50 m till närmsta busshållplats (http://www.dalatrafik.se). Tågstationen ligger på ca 500 m gångavstånd. Cirka 3 mil till Borlänge flygplats.


Övrig information

Övrigt:

100% Förnyelsebar el Vi köper enbart ursprungsmärkt el. Märkningen är en garanti för att elen kommer från förnyelsebara energikällor; vindkraft, vattenkraft, biomassa och solkraft. Grönt hyresavtal Vi erbjuder våra hyresgäster Grönt hyresavtal. Vi arbetar tillsammans med våra hyresgäster för att minska energiförbrukning inom både verksamheten och fastigheten. Miljöcertifikat Flera av våra fastigheter är certifierade enligt märkningarna GreenBuilding, Miljöbyggnad och BREEAM.


Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Stefan Carlsson

Stefan Carlsson

stefan.carlsson@dios.se

+46 VISA NR +46 10 470 97 52

Marknadsförs av Diös Fastigheter AB
Falugatan 2
79171 Falun
dios.se
Falugatan 2

Om Diös Fastigheter AB

Med ca 370 fastigheter, en uthyrningsbar yta om ca 1 500 000 kvm och ett marknadsvärde som uppgår till ca 11,7 Mdr är Diös norra Sveriges största privata fastighetsbolag. Vår marknad sträcker sig från Borlänge i söder till Luleå i norr. Diös Huvudkontor ligger i Östersund, och Diös aktie är noterad på Nasdaq OMX Nordiska Börs Stockholm, lista Mid Cap.

Fler annonser från denna annonsör