Södra Porten
| Mölndal

Favorit Dela

Bergfotsgatan 2

  • Kategori:

    Kontor, Kontorshotell/Coworking

  • Storlek:

    1 000 m²

  • Hyra:
En väldigt flexibel lokal med oändliga möjligheter. Här kan du hyra en lokal i storleksspannet 1 000-10 000 kvm och anpassa den efter verksamhetens önskemål. Lokalen är i dagsläget rumsindelad i ett antal större och mindre rum, mötesrum, wc och pentry. Det finns mycket goda förutsättningar att anpassa såväl planlösning som ytskikt för att möta en ny hyresgästs behov och skapa moderna och representativa lokaler. Välkomna med egna idéer! I fastigheten finns en bemannad reception, utmärkta konferensmöjligheter, restauranger samt goda parkeringsmöjligheter.
  • Total yta

    1000 m2


Utförande

Fastighetsbeteckning:

Tulpanen 3


Teknisk information

Hiss:

Ja


Omgivning

Omgivning/natur:

Fastigheten har ett attraktivt läge med absolut närhet till E6/E20. Till Göteborgs centrum är det cirka sju km och till Mölndals centrum cirka två km. Omgivande bebyggelse utgörs i huvudsak av både kontors- och industrifastigheter. Södra Porten är en växande företagspark belägen mellan Mölndal och södra Göteborg. Företagsparken har ett bra skyltläge intill E6/E20 och Södra Porten erbjuder dig och ditt företag attraktiva och flexibla kontorslokaler i en expansiv miljö.

Närservice:

I Södra Porten finns två lunchrestauranger. Fastigheten ligger i anslutning till en friskvårdsanläggning och grönområden. Med två minuters bilresa når du Mölndals innerstad och köpcentrumet Mölndals Galleria med ett flertal butiker och restauranger.

Kommunikationer:

Kommunikationsläget är mycket bra med snabb och enkel åtkomst till E6/E20:an från fastigheten och i förlängningen Landvetter flygplats. Det tar cirka tio minuter att nå Göteborgs centrum med bil och två minuter till Mölndals centrum. De kollektiva förbindelserna utgörs av buss och spårvagn. Busshållplatsen ligger i direkt anslutning till fastigheten. Restiden till Mölndals centrum är cirka fyra minuter och till Göteborgs Centralstation cirka 20 minuter. Spårvagn finns på andra sidan motorvägen med en promenadväg kring tio minuter.

Vägbeskrivning:

Sväng av motorvägen E6 vid södra Mölndal, mot Göteborg V. Kör Söderleden och följ skyltalrna mot Riskulla. Tag av från Söderleden vid Pepparedsleden kör höger. Kör Aminogatan ett par hundra meter tills du har fastigheten på höger sida.

Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Alexander Sideby

Förvaltare

Alexander Sideby

alexander.sideby@nyfosa.se

+46 VISA NR +46 70 246 16 77

Moa Corse

Förvaltningsassistent

Moa Corse

moa.corse@nyfosa.se

+46 VISA NR +46 76 140 96 31

Marknadsförs av Nyfosa AB
Flöjelbergsgatan 2
43135 Mölndal
nyfosa.se
Bergfotsgatan 2