Västra Ersboda
| UMEÅ

Favorit Dela

Formvägen 3

Bästa läget efter Formvägen på Ersboda.

  • Kategori:

    Butik

  • Storlek:

    750 m²

  • Hyra:
Butiken ligger i en fastighet med tre andra butiker och är belägen nära större matvarubutiker, systembolag och övriga kedjor och handel på området. Butiken är väl synlig och har ett mycket bra skyltläge mot den livligt trafikerade Formvägen. Det finns möjligheter att själv påverka den slutliga utformningen. Pentry och personalutrymmen är placerat på den bakre delen av lokalen. Internet : Fiber. Tillgänglig : Omgående.
  • Total yta

    750 m2


Omgivning

Omgivning/natur:

Ligger i bästa skyltläge mot Formvägen vid rondellen mot COOP på Ersboda.

Kommunikationer:

Mellan Umeå Centrum och Ersboda är det goda bussförbindelser och busshållplats ligger precis vid butiken. Med bil tar det bara 5 minuter in till Umeå Centrum. Flygplatsen ligger endast 6-7 minuter utanför staden och traffikeras flitigt av flera större flygbolag. Med Botniabanan har vi idag en snabb och direkt tågförbindelse söderöver ner till Stockholm.

Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

David Nygren

David Nygren

david.nygren@dios.se

+46 VISA NR +46 10 470 98 55

Marknadsförs av Diös Fastigheter AB
Storgatan 38B
90326 UMEÅ
dios.se
Formvägen 3

Om Diös Fastigheter AB

Med ca 370 fastigheter, en uthyrningsbar yta om ca 1 500 000 kvm och ett marknadsvärde som uppgår till ca 11,7 Mdr är Diös norra Sveriges största privata fastighetsbolag. Vår marknad sträcker sig från Borlänge i söder till Luleå i norr. Diös Huvudkontor ligger i Östersund, och Diös aktie är noterad på Nasdaq OMX Nordiska Börs Stockholm, lista Mid Cap.

Fler annonser från denna annonsör