Uppsala

Favorit Dela

Björkgatan 77

 • Kategori:

  Kontor

 • Hyra:

  1 550 kr/m²/år. Tillkommer

 • Storlek:

  155 m²

Kontorslokaler i Boländerna, om ca 155 m² med fyra separata kontorsrum, mötesrum samt gemensamma ytor. Lokalen har stora fönster med generöst ljusinsläpp. Till lokalen hör parkeringsplatser.
 • Total yta

  155 m2

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 155 155 1 550

Ekonomi

Utgångshyra kr/m2/år:

1550


Utförande

Planlösning:

Kontoret är fördelat på två plan där bottenplan om ca 85 m² är fördelat på en stor hall, tre rymliga kontor, WC/dusch och en städskrubb. Fönster åt flera håll ger ett generöst ljus i lokalen. Vitmålade väggar och klinker på golv. Från hallen går en trappa upp till det övre planet om 70 m² som har ett personalrum direkt när man kommer upp för trappan med glaskeramikhäll, diskmaskin och kyl. Här finns också ett rymligt kontor/ kontorslandskap med ett stort glasparti upp till nock samt ytterligare ett rymligt kontor. Hela övre planet är öppet upp till nock och det är även stora fönster längs ytterväggar så det är ett generöst ljusinsläpp på hela planet. Det är genomgående ljusa väggar och laminatgolv. Hela kontoret är utrustat med luftkonditionering.


Omgivning

Omgivning/natur:

Boländerna är en stadsdel i östra Uppsala och sträcker sig från söder om Strandbodkilen och Fålhagsleden ända bort till Gnistarondellen. Området har främst en industrikaraktär med flera stora industrier såsom GE Health Care, Vattenfall etc. I området finns även handel, både grossist- och konsumenthandel såsom Maskin &Verktyg, Dahls, Bauhaus, Coop, Ikea, Biltema, diverse bilhandel osv.


Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Ulrika Klingberg Ekman

Fastighetsmäklare

Ulrika Klingberg Ekman

ulrika.klingberg@maklarhuset.se

0768 VISA NR 0768686070

Marknadsförs av Mäklarhuset Kommersiella
Strandbodgatan 10
75323 UPPSALA
maklarhuset.se
Björkgatan 77