Österängsvägen 3

Österängen , Jönköping
PDF Spara Dela
PDF
Spara
Dela
Yta

700 - 1 600 m²

Hyra

Tillträde

Enligt överenskommelse

Beskrivning

  • Kontor

Här hittar ni ett kontor med hållbarhet i fokus. På Österängsvägen 3 utvecklas moderna kontorslokaler utmed E4:an i Jönköping.

Närheten till E4:an gör det enkelt och smidigt för besökande och anställda att snabbt ta sig till och från lokalen och slipper alla köer inne i stan. Tillsammans med fastighetsägaren får du som hyres-gäst möjlighet att vara med och påverka utformningen av planlösningen samt även vara med och välja mate-rialval. För att på detta sätt få lokaler som är anpassade utefter er verksamhet.

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Kontor 700 1 600

Ytbeskrivning

Lokalerna i byggnaden är fördelade på två plan, plan 1 uppgår till ca 700 kvm och plan 2 uppgår till 700 kvm. Det finns möjligheten att hyra båda lokalerna samt skapa en interntrappa som kopplar ihop våningsplanen vilket då skapar en sammanhängande kontorslokal på ca 1400 kvm. Hela lokalen på plan 1 går även att dela i två delar, se ritningsförslaget för hur ytan kan disponeras. Båda våningsplanen är anpassningsbara där fastighets-ägaren i samråd med dig som hyresgäst avser att anpassa lokalen utefter er verksamhet och era förutsättningar. Plan 2 uppgår till ca 700 kvm och kan med fördel kombineras med lokalytan på plan 1 för att få en sammanhängande kontorsyta om ca 1400 kvm. Liksom plan 1 finns även möjlighet att på ett naturligt sätt avdela lokalen i två delar. Lokalen kommer att anpassas invändigt i samråd med fastighetsägaren. Så här finns alla möjligheter att vara med och påverka utformning av planlösning samt material-val.

Bekvämligheter

Fiberanslutning
Konferens
Omklädningsrum
Parkering
Restaurang
Skyltläge
WC

Ekonomi

Kontraktbeskr.:

Enligt överenskommelse

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Hyresinformation:

Kallhyra

Utförande

Planlösning:

Byggnaden är idag fördelad på två våningsplan och den tillgängliga kontorsytan utgörs av ca 700 kvm på gatuplan samt ca 700 kvm på plan 2. Möjlighet finns att hålla samman hela ytan och skapa en interntrappa mellan våningsplanen men det går även att dela plan 1 respektive plan 2 ytan i två separata lokaler vardera. Båda våningsplanen är anpassningsbara där fastighetsägaren i samråd med dig som hyresgäst avser att anpassa lokalen utefter er verksamhet och era förutsättningar. Där ni erbjuds möjlighet att vara med och påverka utformningen av planlösningen samt materialval.

Teknisk information

Hiss:

Ja

Omgivning

Omgivning/natur:

Omgiven av bostäder och handel.

Företag i närheten:

MRCAP Jönköping, Elgant BIlar, Möbler och Båtar. Mitsubishi Motors, Holmgrens Bil, NetOnNet, Cirkel K

Parkeringsmöjligheter/garage:

Parkering finns på fastigheten.

Närservice:

All tänkbar service finns i centrala Jönköping eller Huskvarna.

Skyltläge:

Skyltläge mot österängsvägen.

Kommunikationer

Ligger utmed motorvägen E4:an. Busslinje 18 går utanför.
Österängsvägen 3

Om Quadrent

En lokalförmedling som gör lite mer. På Quadrent arbetar vi med lokalförmedling och mäkleri av kommersiella fastigheter i Jönköpingsregionen. När du söker en ny lokal ska det kännas enkelt och tryggt att komma till oss. Vi engagerar och vill våra kunders bästa för att deras verksamheter ska kunna utvecklas och vara lönsamma. På så sätt vill vi bidra till näringslivet och göra Jönköping mer attraktiv som stad. Senaste åren har vi hyrt ut ungefär en och en halv fotbollsplan per uthyrare och år. I dagsläget är vi sex stycken anställda och vi brygger ca 30 koppar kaffe per dag. Ett antal vi gärna ökar. Undrar du mer om vad vi gör, hur våra lokaler ser ut eller vad vi kan göra för dig? Kom förbi vårt kontor på Östra Storgatan 3 - så bjuder vi självklart på en kopp kaffe.

Quadrent

Östra Storgatan 3

553 21 Jönköping

www.quadrent.se

Fler annonser från Quadrent