Bredden
| Sollentuna

Favorit Dela

Bergkällavägen 36

Butik & showroom om 344 kvm i bra skyltläge!

  • Kategori:

    Butik, Kontor

  • Storlek:

    344 m²

  • Hyra:
Nu finns möjlighet att hyra en fin butik med showroom. Lokalen möts av en glasad enté, följt av en ljus och öppen showroomsyta med generös takhöjd. Personalyta med pentry, wc med dusch samt kontorsytor finns i lokalens bakre del. Makita hade tidigare showroom i samma lokal. Välkomna att kontakta oss för visning eller ytterligare frågor!
  • Total yta

    344 m2


Utförande

Fastighetsbeteckning:

Ringpärmen 6


Omgivning

Omgivning/natur:

Bredden är beläget väldigt bra intill E4:an cirka 25km norr om Stockholm. I nära anslutning ligger InfraCity och Väsby Centrum. Verksamheten i området utgörs till större delar av lätt industri, lager och handel.

Närservice:

I gångavstånd finns diverse lunchrestauranger. Det finns även träningsmöjlighet i form av gym och lokala tennisbanor. Butiker av all dess sort hittar du på InfraCity, där det även finns hotell. Utöver denna service finns det apotek, verkstäder, bygghandlare och återvinningscentral nära till hands.

Kommunikationer:

Via E4:an kan du ta dig till både Arlanda och Stockholm City på 20 minuter med bil. Bara några minuter med bil iväg ligger Väsby Centrum. Åker du kollektivt går det pendeltåg från Stockholm Central till Upplands Väsby som tar 30 minuter. Därifrån får du sedan ta en av de olika busslinjer som går frekvent i hela området. Direktbussen 565X tar dig även mellan Bredden och Stockholm City på 25 minuter.


Visa hela beskrivningen

Planlösning

Kontaktuppgifter

SN

Uthyrare

Sofie Nyberg

sofie.nyberg@corem.se

070 VISA NR 070 975 56 58

Marknadsförs av Corem Property Group AB
Box 56085, Riddargatan 13 C
10217 Stockholm
corem.se
Bergkällavägen 36

Om Corem Property Group AB

Corem Property Group (publ) är ett fastighetsbolag som förvaltar och förädlar fastigheter i attraktiva logistikområden. Vårt mål är att inom våra utvalda regioner vara ledande inom fastigheter för citylogistik. Fastighetsbeståndet är koncentrerat till stadsnära lägen med god tillgänglighet och tillväxt. Beståndet är indelat i fyra regioner med lokala förvaltningskontor. Vi förvaltar fastigheterna med egen personal, för bästa marknadskännedom och närhet till hyresgästerna. Corem äger 163 fastigheter med en uthyrbar yta om drygt 162 000 kvm. Läs mer om oss på www.corem.se.

Fler annonser från denna annonsör