Kungsholmen
| Stockholm

Favorit Dela

Alströmergatan 12

Välkommen till Kungsholmens vackraste fastighet ett stenkast från Fridhemsplan!

  • Kategori:

    Kontor

  • Storlek:

    924 m²

  • Hyra:
Här finns nu en högt belägen lokal på plan 5 med en härlig utsikt över Kungsholmens takåsar. Lokalen är ljus, representativ och modern då den byggdes om och totalrenoverades 2012. Planlösningen består idag av en öppen planlösning varvat med kontors, konferens och samtalsrum. Vid entrén möts du av en stor receptions/loungeyta. I lokalen finns ett ljust fint kök med stor matsal, ett mindre pentry samt wc grupp med dusch samt Hwc. Med direkt access från lokalen finns även en internhiss som du kan ta ner till källarplan där du finner varumottagning och cykelrum. Lokalen kan anpassas efter hyresgästens önskemål och det finns inga bärande väggar, det är en pelarkonstruktion som bär upp våningsplanen så planlösningen är upp till er. Se mer på fastighetens hemsida: https://alstromergatan12.live.jll.com/ Välkommen att boka tid för visning!
  • Total yta

    924 m2


Utförande

Fastighetsbeteckning:

Skutan 10

Byggår:

1922

Renoveringsår:

2002

Våningsplan:

5

Planlösning:

Modern kontorslokal med flexibel och effektiv planlösning. Lokalytan kan delas och utformas efter dina behov och önskemål.


Teknisk information

Hiss:

Ja


Omgivning

Omgivning/natur:

Kvarteret Skutan 10 ligger invid Västermalmsgallerian, en modern galleria med ett stort utbud av butiker och restauranger. På andra sidan S:t Eriksbron ligger Vasastan med sitt charmiga butiks- och caféliv. Promenadstråken vid Kungholmsstrand ligger bara ett stenkast från fastigheten och även Kronobergs parken samt Rålambshovsparken ligger inte allt för långt bort.

Närservice:

Med sitt läge precis intill Västermalmsgallerian i hjärtat av Kungsholmen finner du all tänkbar service i närområdet. Bara i gallerian finner du ett stort utbud av butiker, restauranger, fik, frisör, apotek, livsmedelshandel mm. Sats träning ligger bara ett par hundra meter bort.

Kommunikationer:

Fastigheten ligger bara ett stenkast från Fridhemsplans tunnelbanestation, här går även bussar. Pendeltågstation finner du närmast på Odenplan.


Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Philip Segenäs

Philip Segenäs

philip.segenas@eu.jll.com

073 VISA NR 073 543 30 10

Marknadsförs av JLL
Birger Jarlsgatan 25, Box 1147
11181 STOCKHOLM
jllsweden.se
Alströmergatan 12

Om JLL

JLL är ett ledande tjänsteföretag med inriktning på fastigheter och investeringar. Vi strävar efter ett visionärt tänkande inom fastighetsområdet som skapar lönsamma möjligheter och platser där människor kan förverkliga sina ambitioner. På så sätt bidrar vi till en bättre framtid för våra kunder, våra medarbetare och för samhället där vi verkar. Med verksamhet i över 80 länder och över 93 000 medarbetare, rankas vi bland världens 500 största företag av tidningen Fortune. JLL är det registrerade varumärket för Jones Lang LaSalle Incorporated. För mer information, besök jll.com. I Sverige har vi kontor i Stockholm och Göteborg och erbjuder rådgivning inom transaktioner, finansiering, finansiell riskhantering, uthyrning, hyresgästrepresentation, analys och värdering. För mer information, se www.jllsweden.se

Fler annonser från denna annonsör