Solbacken
| Skellefteå

Favorit Dela

Servicegatan 11

Nybyggda verksamhetslokaler på populära Solbacken i Skellefteå.

 • Kategori:

  Butik, Industri/Verkstad, Lager/Logistik, Kontor

 • Tillträde:

  Tillträde våren 2021

 • Pris/överlåtelseavgift:

  Priser från 1 345 000 per lokal

 • Storlek:

  200 m²

Lokalerna uppförs i två plan med butik, lager eller verksamhetsdel på markplan som nås via en vikport på 4 * 4.5 m samt separat entrédörr. Möjlighet finns att inreda kontor eller liknande på plan två med egen ingång till korridor som mynnar ut i den gemensamma entrén med trapphus och hiss. Samtliga lokaler kommer att vara utrustade med betonggolv med spolränna som är kopplad till fastighetens gemensamma oljeavskiljare. På övervåningen består golvet av parkett och här finns också wc/dusch och pentry. Till varje lokal så finns det minst 3 parkeringsplatser inom det inhägnade området som också är utrustat med ett elektroniskt passersystem.
 • Total yta

  200 m2

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 100
Industri/Verkstad 100

Ekonomi

Pris/överlåtelseavgift:

Priser från 1 345 000 per lokal


Utförande

Planlösning:

Två våningar med butik, lager eller verksamhetsdel på markplan. På övervåningen finns kontorsutrymmen, wc/dusch samt pentry.

Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Fredrik Wikström

Reg. fastighetsmäklare

Fredrik Wikström

kfnorr@ffkf.se

070- VISA NR 070-317 27 42

Sandra Hägg

Affärsstöd

Sandra Hägg

sandra.hagg@ffkf.se

070- VISA NR 070-29 69 315

Marknadsförs av Kommersiella Fastigheter (Swedbank)
Kanalgatan 77
93178 Skellefteå
Servicegatan 11

Om Kommersiella Fastigheter (Swedbank)

Swedbank Kommersiella fastigheter erbjuder ett affärsmässigt tillvägagångssätt och lotsar dig på ett tryggt sätt igenom lönsamma fastighetsaffärer. Vi mäklar bostadsfastigheter, kontor- och industrifastigheter, bestånd och fastighetsbolag. Vid ett säljuppdrag tar vi ett övergripande ansvar över försäljningsprocessen. Som projektledare har vi löpande kontakt med jurist, skatteexpert och förvaltare för att kunna koppla på de experter som behövs vid varje tillfälle. Som mäklare fokuserar vi på att hitta rätt köpare till ditt objekt och vi paketerar det på ett attraktivt sätt. Då får vi ut rätt pris på de objekt vi säljer. Vi hjälper dig med:värdering av fastighet och bestånd,analys av marknaden, marknadsföring på relevanta marknadsplatser, nationellt kontaktnät till investerare, försäljning av din fastighet eller bestånd.

Fler annonser från denna annonsör