Hesselmans torg 5

Nacka , Nacka
Spara Dela
Spara Dela
Yta

185 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

HK 60 i Sickla Affärskvarter är ett premiumkontorshus. Inflyttningsklar även korttidsavtal. Ca 12-16 arbetsplatser i öppen planlösning.

Huset är HK 60 i Sickla Affärskvarter som är ett premiumkontorshus. Egen glasvåning med hiss. Ca 12-16 arbetsplatser i öppen planlösning. Kontor med design, utsikt och kvalitet. Lokal i byggnad med spännande möte mellan stram design, arkitektur och framtidens höga kontorsstandard. Huset totalrenoverat. Ledig yta om ca 185 m2.

Ytor

  • Total yta:

    185 m2

Utförande

Byggår:

2012

Våningsplan:

6

Planlösning:

Flexibel planlösning, mestadels öppna lösningar.

Teknisk information

Hiss:

Ja

Omgivning

Omgivning/natur:

Sickla är en helhetsmiljö med arbete, handel, kultur, service och lärande. Kombinationen ger stadens möjligheter med kvarterets närhet. Här är det lätt för personalen och kunder att trivas, bra restaurangutbud, en av Stockholms största handelsplatser och bra träningsmöjligheter i form av SATS, Friskis & Svettis och Itrim. Som extra kryddor i Sickla finns även en Saluhall,atelébutiksgata samt bio för att nämna några.

Närservice:

Sickla erbjuder en enkel vardag där många av de dagliga ärendena kan uträttas under lunchen eller efter arbetsdagen. I Sickla finns en av Stockholms största handelsplatser, Sickla Köpkvarter, med sina ca 150 butiker, ett 30-tal restauranger, flera träningsmöjligheter iform av SATS, Friskis & Svettis och Itrim.

Kommunikationer

5 minuter från Slussen, 20-tal bussar, Saltsjöbanan, Tvärbanan. Med bil tar man sig via de de stora lederna via Södra länken till E4/Essingeleden, 73:an eller Huddingevägen. Resan med bil/taxi från City eller Essingeleden via Södra Länken tar ca 5 minuter. I en vacker omgivning längs skyddade cykelleder och promenadstigar går såklart även bra att cykla eller promenera till Sickla.
Hesselmans torg 5