Nacka
| Nacka

Favorit Dela

Hesselmans torg 5

HK 60 i Sickla Affärskvarter är ett premiumkontorshus. Inflyttningsklar även korttidsavtal. Ca 12-16 arbetsplatser i öppen planlösning.

  • Kategori:

    Kontor

  • Storlek:

    185 m²

  • Hyra:
Huset är HK 60 i Sickla Affärskvarter som är ett premiumkontorshus. Egen glasvåning med hiss. Ca 12-16 arbetsplatser i öppen planlösning. Kontor med design, utsikt och kvalitet. Lokal i byggnad med spännande möte mellan stram design, arkitektur och framtidens höga kontorsstandard. Huset totalrenoverat. Ledig yta om ca 185 m2.
  • Total yta

    185 m2


Utförande

Byggår:

2012

Våningsplan:

6

Planlösning:

Flexibel planlösning, mestadels öppna lösningar.


Teknisk information

Hiss:

Ja


Omgivning

Omgivning/natur:

Sickla är en helhetsmiljö med arbete, handel, kultur, service och lärande. Kombinationen ger stadens möjligheter med kvarterets närhet. Här är det lätt för personalen och kunder att trivas, bra restaurangutbud, en av Stockholms största handelsplatser och bra träningsmöjligheter i form av SATS, Friskis & Svettis och Itrim. Som extra kryddor i Sickla finns även en Saluhall,atelébutiksgata samt bio för att nämna några.

Närservice:

Sickla erbjuder en enkel vardag där många av de dagliga ärendena kan uträttas under lunchen eller efter arbetsdagen. I Sickla finns en av Stockholms största handelsplatser, Sickla Köpkvarter, med sina ca 150 butiker, ett 30-tal restauranger, flera träningsmöjligheter iform av SATS, Friskis & Svettis och Itrim.

Kommunikationer:

5 minuter från Slussen, 20-tal bussar, Saltsjöbanan, Tvärbanan. Med bil tar man sig via de de stora lederna via Södra länken till E4/Essingeleden, 73:an eller Huddingevägen. Resan med bil/taxi från City eller Essingeleden via Södra Länken tar ca 5 minuter. I en vacker omgivning längs skyddade cykelleder och promenadstigar går såklart även bra att cykla eller promenera till Sickla.

Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Nils Jöninger

Nils Jöninger

nils.joninger@strategfastighetskonsult.se

08-5 VISA NR 08-555 147 03

070- VISA NR 070-750 60 83

Marknadsförs av Strateg Fastighetskonsult
Box 27159, Värtans Stationsv 4
10252 STOCKHOLM
strategfastighetskonsult.se
Hesselmans torg 5