Gunnebo
| MÖLNDAL

Favorit Dela

Flöjelbergsgatan 1A

 • Kategori:

  Industri/Verkstad, Lager/Logistik, Kontor

 • Tillträde:

  Enligt överenskommelse

 • Storlek:

  1 800 m²

 • Hyra:
Flexibla ytor på bottenvåning som går att anpassa till flera olika användningområden. Lokalen går att anpassa efter tillträdande hyresgästs önskemål. Ett flertal portar finns att tillgåm med direkt anslutning till lagerytan. Idag binder en interntrappa ihop denna lageryta med en kontorsyta om 1400 kvm en trappa upp. En utmärkt chans för ett kombinerade kontor- och lagerytor. I anslutning till fastigheten finns en bemannad reception samt utmärkta konferensmöjligheter.
 • Total yta

  1800 m2


Utförande

Fastighetsbeteckning:

Snödroppen 2


Teknisk information

Takhöjd:

4 m

Lokalen kan nås via:

- lastbil - långtradare


Omgivning

Omgivning/natur:

Fastigheten har ett attraktivt läge med absolut närhet till E6/E20. Till Göteborgs centrum är det cirka sju km och till Mölndals centrum cirka två km. Omgivande bebyggelse utgörs i huvudsak av både kontors- och industrifastigheter. Södra Porten är en växande företagspark belägen mellan Mölndal och södra Göteborg. Företagsparken har ett bra skyltläge intill E6/E20 och Södra Porten erbjuder dig och ditt företag attraktiva och flexibla kontorslokaler i en expansiv miljö.

Närservice:

I Södra Porten finns två lunchrestauranger. Fastigheten ligger i anslutning till en friskvårdsanläggning och grönområden. Med två minuters bilresa når du Mölndals innerstad och köpcentrumet Mölndals Galleria med ett flertal butiker och restauranger.

Kommunikationer:

Kommunikationsläget är mycket bra med snabb och enkel åtkomst till E6/E20:an från fastigheten och i förlängningen Landvetter flygplats. Det tar cirka tio minuter att nå Göteborgs centrum med bil och två minuter till Mölndals centrum. De kollektiva förbindelserna utgörs av buss och spårvagn. Busshållplatsen ligger i direkt anslutning till fastigheten. Restiden till Mölndals centrum är cirka fyra minuter och till Göteborgs Centralstation cirka 20 minuter. Spårvagn finns på andra sidan motorvägen med en promenadväg kring tio minuter.


Visa hela beskrivningen

Planlösning

Kontaktuppgifter

Alexander Sideby

Förvaltare

Alexander Sideby

alexander.sideby@nyfosa.se

+46 VISA NR +46 70 246 16 77

Moa Corse

Förvaltningsassistent

Moa Corse

moa.corse@nyfosa.se

+46 VISA NR +46 76 140 96 31

Marknadsförs av Nyfosa AB
Flöjelbergsgatan 2
43135 Mölndal
nyfosa.se
Flöjelbergsgatan 1A