Danvikstull
| Nacka

Favorit Dela

Hästholmsvägen 32, vån 3

Modernt hörnkontor i attraktiv fastighet med närhet till både Nybroviken, Södermalm och Essingeleden!

  • Kategori:

    Kontor, Övrigt

  • Storlek:

    318 m²

  • Hyra:
Ta chansen att flytta in i ett mycket fint kontor i ett suveränt läge precis utanför tullarna vid Danvikstull i Nacka. Här erbjuds goda kommunikations- och parkeringsmöjligheter samt ett brett serviceutbud i närområdet. Hörnläget med fönster i tre väderstreck tillför gott om ljus till lokalen. Den kombinerade planlösningen, med både rumsindelade kontor och öppna ytor, erbjuder goda mötes- och konferensmöjligheter. Kontoret, som passar för ca 25 personer, totalrenoverades 2017 och har genomgående nya moderna ytskikt.
  • Total yta

    318 m2


Utförande

Fastighetsbeteckning:

Sicklaön 358:1

Våningsplan:

2

Planlösning:

Lokalen är pelarbyggd, vilket möjliggör för en mixad planlösning. Ytorna är väldisponerade och har idag 14 rum i olika storlekar, varav två större öppna ytor om ca 25 kvm vardera. - Två större mötesrum - Kontorsrum med plats för ett skrivbord - Telefonrum - Två större kontorsrum med plats för två skrivbord - Pentry/lounge i anslutning till entré - Två wc, varav en hwc, samt ett städutrymme Vid behov finns möjlighet att ta upp tyngre saker via lasthiss till lastkajen utanför lokalens entré. Lokalerna kan öppnas upp för mer öppen planlösning efter behov och önskemål.


Teknisk information

Hiss:

Ja


Omgivning

Omgivning/natur:

DanvikCenter har ett ypperligt läge vid Henriksdal, intill Danviksklippan och Saltsjökvarn, och med omedelbar närhet till såväl Danvikstull och Södermalm som Hammarby Sjöstad och Sickla. Fastigheten befinner sig i en närmiljö med en mycket väl avvägd mix av företag, bostäder, kommunikationer och grönområden i ett sjönära läge. Från flera av våningarna i DanvikCenter bereds hänförande utsikt över Saltsjön och Djurgården med Valdemarsudde.

Närservice:

Serviceutbudet i DanvikCenter är mycket bra. Här finns en populär nyrenoverad restaurang med lunchbuffé och uteservering sommartid på terrassen vid fastighetens mysiga park. Restaurangen erbjuder även catering till såväl företag som privatpersoner. Vidare finns även en servicebutik, ett gym, vårdcentral, sjukgymnast och företagshälsovård i fastigheten. Ett femtiotal meter från fastigheten finns dessutom en kinesisk och en japansk restaurang. I närområdet finns även högklassiga Elite Hotel Marina Tower vid Saltsjöqvarn, med mäss- och konferensanläggning, spa och restaurang Marina Tower samt charmiga Boule & Berså, perfekt för avslappnade after-workträffar. På promenadavstånd ligger Hammarby Sjöstads östliga delar, med ett flertal restauranger med sjöutsikt. Inte långt från DanvikCenter ligger dessutom Sickla köpkvarter, med sitt enastående utbud i form av 160 butiker och restauranger, bibliotek, bio, konsthall och scener.

Kommunikationer:

DanvikCenter ligger precis intill Värmdövägen, via vilken man snabbt tar sig till Södermalm eller vidare söderut och intilliggande Södra Länken. Att huset dessutom ligger precis utanför biltullarna förtjänar också att nämnas i sammanhanget. I direkt anslutning till fastigheten finns både Henriksdals station för Saltsjöbanan och hållplats för samtliga busslinjer mellan innerstaden och Nacka/Värmdö, med mycket täta avgångar. Ett stenkast från fastigheten ligger Saltsjöqvarns brygga, dit man bekvämt åker till och från bl.a. Nybroplan och Lidingö med Sjövägen, SLs satsning på kollektivtrafik med båt.

Vägbeskrivning:

Från Värmdövägen, mellan Danviksklippan och Henriksdal, tar man av in på Kvarnholmsvägen, där DanvikCenter ligger väl synligt cirka 50 meter in, precis invid korsningen Kvarnholmsvägen/Hästholmsvägen. Såväl Saltsjöbanan som Nacka/Värmdöbussarna från Slussen har hållplats Henriksdal, precis intill fastigheten.


Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Anna Johansson

Uthyrare

Anna Johansson

anna.johansson@nordicpm.se

073- VISA NR 073-2534612

Marknadsförs av Nordic PM AB
Hästholmsvägen 28
13130 Nacka
nordicpm.se
Hästholmsvägen 32, vån 3

Om Nordic PM AB

Vi på Nordic PM är konsulter som förvaltar fastigheter och hyr ut lediga lokaler. Vi kan erbjuda såväl kontorslokaler, butikslokaler, restauranglokaler och lagerlokaler, som lokaler för utbildning, vård och omsorg. Vi är fastighetsägarens representant vid uthyrningar och bistår med visningar, offerter, avtalsförhandling och kontraktsskrivning. Vi kan även erbjuda ett flertal omkringtjänster, från projektledning för lokalanpassning till flytt- och städhjälp.

Fler annonser från denna annonsör