City/Norrmalm
| Stockholm

Favorit Dela

Wallingatan 38

Kontorslokal i hörnläge med kort promenadavstånd till T-centralen med utmärkta kommunikationer via tunnelbana, pendeltåg, bussar och fjärrtåg.

  • Kategori:

    Kontor

  • Storlek:

    270 m²

  • Hyra:
Fin kontorslokal i City, intill Norra Bantorget. Rumsindelad planlösning med varierande storlek på rummen, vilka lämpar sig såväl som kontors- som konferensrum. Hyresgästen har möjlighet att påverka planlösning genom att öppna upp mellan befintliga rum för att öka rymd och arbetsplatser.
  • Total yta

    270 m2


Utförande

Fastighetsbeteckning:

Kilen 7

Byggår:

1929


Teknisk information

Hiss:

Ja


Omgivning

Omgivning/natur:

Lokalen ligger centralt och i kvarteret finns en stor variation av restauranger, caféer, hotell mm. Även Drottninggatan, som är ett av Stockholms mest besökta shoppingstråk, finns i direkt närhet. Ett stenkast bor finns även grönområden så som Vasaparken, Tegnérlunden och Observatorielunden.

Kommunikationer:

Utmärkt läge med 5 minuters promenerar till T-centralen där tunnelbana, pendeltåg, bussar, fjärrtåg och Arlanda Express finns. Utanför fastigheten passerar även fleratlet av innerstadsbussarna.


Visa hela beskrivningen

Planlösning

Kontaktuppgifter

Henrik Jansson

Leasing Manager

Henrik Jansson

henrik.jansson@savills.se

070- VISA NR 070-9147044

Marknadsförs av Savills Sweden AB
Regeringsgatan 48
11156 Stockholm
savills.se
Wallingatan 38

Om Savills Sweden AB

Vi arbetar på uppdrag av fastighetsägare med att hyra ut lediga lokaler kan vi kostnadsfritt hjälpa företag och organisationer att hitta rätt lokal. Här på Objektvision finns en del av våra lediga lokaler och på vår hemsida finns betydligt fler. Besök vår hemsida, slå oss en signal eller skicka ett mail så kan vi presentera de lokaler som matchar ert behov.

Fler annonser från denna annonsör